До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші сумки в новому серіалі "Пліткарка"

"Із самого початку було ясно, що ми хочемо переробити телебачення, надаючи йому модного флеру на міжнародному рівні", — сказав Ерік Даман, дизайнер костюмів. Він відповідав за образи героїв в оригінальній "Пліткарці", а також взявся переосмислити стиль підлітків Мангеттена в римейку серіалу. Перед ним поставили завдання модернізувати гардероб модних жителів Верхнього Іст-Сайду і, судячи із численних знімків зі знімання, з ним він впорався, додавши в шоу впізнаваний стиль покоління Z.

Джордан Олександр у черевиках Schutz з екошкіри із сумками Fendi Baguette і Salvatore Ferragamo Studio

Попри те, що з початку відкритого знімання в Нью-Йорку пройшло всього три тижні, шанувальники серіалу вже в деталях вивчили новий акторський склад, костюми й дозвілля героїв. Знамениті сходинки Метрополітен-музею, які були популярним місцем для зустрічей Блер Волдорф і Серени ван дер Вудсен, як і раніше, є улюбленим місцем молодих ньюйорківців. Однак зараз не про це. Сьогодні розглянемо сумки, які носять героїні нового серіалу "Пліткарка".

Реклама
Джордан Александр із сумкою Louis Vuitton Papillon
Джордан Александр із сумкою Bvlgari Serpenti Forever
Джордан Александр із жовтим клатчем Edie Parker

Нова версія "Пліткарки" вийде на HBO тільки наступного року, однак втамувати спрагу модних шанувальників допоможуть культові сумки — від нових моделей до вінтажу. Тепер на зміну мішкуватим сумкам у стилі бохо Серени та "статусним" Chanel і Dior Блер прийшли нові моделі.

Вітні Пік із сумкою Jimmy Choo Candy
Емілі Елін Лінд із сумкою YSL
Саванна Сміт із сумкою Salvatore Ferrgamo

Вдихніть глибоко. Спортивна Papillon з монограмою Louis Vuitton, кілька Bvlgari Serpenti Forever з довгим ремінцем, клатч Saint Laurent Uptown, жакардова сумка Gucci 1955 GG з короткими ручками, нейлонова модель Prada, вінтажна Fendi Baguette, Cartier Guirlande, крокодиляча сумка Ratan JW Pei, блискучі аксесуари Jimmy Choo і Judith Leiber і дві Salvatore Ferragamo — модель, усипана логотипами бренду, і картхолдер The Studio. Всі ці сумки вже бачили на зніманні.

Емілі Елін Лінд із сумкою Ratan JW Pei, Джордан Александр із сумкою Louis Vuitton Papillon
Джордан Александр із сумкою Fendi Baguette
Емілі Елін Лінд із сумкою Cartier Guirlande

Що стосується взуття, то в гардеробі нових учениць Констанс Біллард було помічено кілька пар, які особливо сподобаються прихильницям стритвіру. Серед них: масивні кросівки Balenciaga Triple S і платформи з колаборації Beyoncé Ivy Park x Adidas Superstar. Крім того, з’явилися й інші предмети першої потреби для дівчаток — від чобіт Schutz зі штучної шкіри до сміливих штанів з PVC-матеріалу й університетських курток, якими могла б пишатися Белла Гадід. Чи з’являться в кадрі знамениті сумки Telfar, які стали новими Birkin серед міленіалів, або вірусний клатч Денієла Лі — Bottega Veneta The Pouch, поки не відомо. Стежте за новинами.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.