До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві виступить Netherlands Dance Theatre

13 квітня в Києві вперше виступить Нідерландський театр танцю – одна з найкращих балетних труп в Європі. З 1950-х вона танцює тільки модерн, а керував нею довгий час зірка європейського танцю, чеський хореограф Їржі Кіліан. Штаб-квартира театру розміщена в Гаазі, але трупа гастролює по світу.

Сьогодні в репертуарі NDT (так скорочено називають театр) постановки ключових хореграф з усього світу: Їржі Кіліана, Ханса ван Манена, Соль Леона, Пола Лайтфута. Трупа спеціалізується на сучасній музиці: наприклад, одна з найгучніших їх робіт – Silent Sreen на музику мінімаліста Філіпа Гласа.

Реклама

У Києві NDT покажуть чотири одноактні балети. Це Wir sagen uns Dunkles Марка Геке, одного з найяскравіших молодих німецьких хореографів, на музику Placebo і Шнітке; Simple Things легендарного голландського хореографа Ханса ван Манена, Mutual comfort Едарда Клюга і Signing off – британця Пола Лайтфута і його партнерки Соль Леон. Вистава відбудеться у Жовтневому палаці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.