До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Страшенно красиво: 5 найкращих пляжів Великобританії

Пляжі Великобританії є дивовижно різноманітними. Для одного пляжу характерне засіяне квітами поле, на якому можна уявити себе королевою Вікторією на пікніку. На іншому – бірюзова вода настільки прозора, що Середземне море взагалі не здається привабливим. А є пляжі, де скельний берег велично підноситься над розлогим морем. Отже, як урізноманітнити своє серпневе літо? Відповідь шукайте в гіді найкращими пляжами Великобританії.

Кайнанс Ков, Корнуолл

Розміщена на півострові Ящірка, найпівденнішому острові Англії, бухта Кайнанс Ков є ледь не головним фотомісцем і наймальовничішим куточком у Корнуоллі. Скелястий ландшафт, зелено-синя вода і можливість знайти затишну місцину біля прямовисної скелі – роблять свою справу.

Реклама
Кайнанс Ков, Корнуолл
Морар, Шотландія

Вираз "срібні піски Морара" звучить як щось з "Володаря перснів", але насправді це один з найгарніших пляжів, що може запропонувати Шотландія. Пісок тут справді сріблястий і дуже ніжний, якщо йти по ньому босоніж. А в сонячний день можна зустріти людей, коні яких охоче розсікають морську гладь, під час їхнього катання верхи.

Морар, Шотландія
Данвіч, Саффолк

Цей, здавалося б, нескінченний пляж, усіяний дрібною галькою і невисокими скелями, є фаворитом для довгих прогулянок. Особливо привабливим його робить степова ділянка, на якій фіолетово-рожевим килимом ростуть польові квіти. Саме ця частина пляжу, наповнена дикою природою і красивими рослинами, входить до списку Національного фонду, що перебуває під охороною.

Данвіч, Саффолк
Бамбург, Нортумберленд

Бамбургський замок височить над диким простором незайманого пляжу і чистої води, а в ясний день звідси видніються сусідній острів Ліндісфарн і архіпелаг Фарн.

Бамбург, Нортумберленд
Luskentyre, зовнішні Гебридські острови

Цю дику відокремлену місцину на західному узбережжі Гарріса вважають справжньою перлиною з її ультрамариновою водою, білосніжним піском і цікавими місцевими жителями: дикими поні, дельфінами, орлами, тюленями і видрами.

Luskentyre, зовнішні Гебридські острови

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.