До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де кататися: 5 найкрасивіших льодових ковзанок

Головні зимові розваги давно перестали бути просто веселощами, а стали картинками для натхнення і одними з місць призначення під час подорожі. Vogue.ua ділиться найбільше запам'ятовуваними, великими і красивими катками, які неодмінно прикрасять новорічні канікули.

"Віденська Льодова Мрія"

З січня до березня площа поблизу віденської Ратуші перетворюється в льодову арену, освітлену яскравими вогнями, яка не дарма називається "Льодова Мрія". На площі понад 9 000 м², тому кожен може відчути себе зіркою фігурного катання.

"Віденська Льодова Мрія"
Фото: www.wien.info
Льодова ковзанка Ейфелевої вежі

До середини лютого на Ейфелевій вежі діє каток. Саме тут, на висоті 57 метрів, можна насолодитися панорамами Парижа, що захоплюють дух, ковзати по льоду під романтичну французьку музику і стати учасницею справжнього світлового шоу.

Льодова ковзанка Ейфелевої вежі
Ковзанка в Рокфеллер-центрі (Нью-Йорк)

Всім відомий каток в Центральному парку Нью-Йорка не єдине популярне і фотогенічне місце для зимових вихідних. Каток в Рокфеллер-центрі є одним з головних символів міста, а найдорожчий квиток повністю себе виправдовує.

Ковзанка в Рокфеллер-центрі
Ковзанка на Nathan Phillips Square в Торонто

Площа Натана Філліпса є головною площею Торонто, адже саме тут, між старими і новими будівлями мерії, проводять фестивалі, зустрічають Новий рік і ставлять головну ялинку. А на місці ковзанки влітку діє фонтан.

Ковзанка на Nathan Phillips Square в Торонто
Ковзанка у Natural History Museum у Лондоні

Під музеєм "розлитий" каток, на якому зимові канікули проводять жителі і туристи Лондона. Казкова атмосфера старовинної будівлі Музею історії сприяє святковому настрою і унікальним спогадам.

Ковзанка у Natural History Museum у Лондоні

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.