До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Жива": новий кліп The Hardkiss

Справжній вампірський фільм на пісню "Жива" зняв гурт The Hardkiss. Це перший сингл майбутнього альбому, який представлять 2021 року. Режисером кліпу став Mitti Misura.

"Щоразу, коли я проїжджав по Гаванському мосту, вежа елеватора захоплювала мене. У мене виникало багато ідей, але я не знав, хто з українських артистів зміг би стати героєм цих похмурих "оповідань", – ділиться режисер Mitti Misura. – Років п'ять я жив з цими картинками, поки не зустрівся з Юлею і Валом. Ми відразу зрозуміли, що це буде вампірська історія". Зйомки кліпу проходили на київському іподромі, КиївМлині та Русанівській набережній.

Юлія Саніна

"У цій роботі багато чого було вперше, – розповідає Юлія Саніна. – Наприклад, чорні лінзи на 20 годин зйомок. Кров у кадрі The Hardkiss з'явилася теж вперше. Розумію, що комусь історія здасться похмурою, але вампіри без крові – це точно не наше "кіно". Ми так "забавилися" з містикою, що в фіналі зйомок сталася НП. Піротехніка підвела і на мені спалахнула сукня. Але все добре, я Жива".

Нагадаємо, що цієї осені гурт представить нову програму "Акустика". У Києві концерти відбудуться 3 і 4 листопада в Палаці "Україна".

Фото: Андрій Максимов

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.