До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український електронний дует ARTBAT зібрав 1 мільйон гривень на підтримку України

У межах благодійної ініціативи Music Saves UA український електронний дует ARTBAT та київська промогрупа SVET об’єднали зусилля та влаштували рейв у Вільнюсі. Під час заходу вдалося зібрати понад 1 мільйон гривень.

Тисячі містян зібралися в столиці Литви, щоби відсвяткувати День Незалежності України та висловити підтримку країні, що бореться за власну свободу. Найбільша увага була прикута до української локації Music Saves UA, яку вже побачили сотні тисяч людей на європейських фестивалях. Там можна було більше дізнатися про війну в Україні: подивитися світлини з мирних часів та усвідомити жахливі наслідки збройної агресії рф.

Реклама

Відвідувачі охоче купували жовто-блакитні прапори й браслети з написом "Слава Україні", усі кошти з продажу яких підуть на допомогу постраждалим від війни. Кожен другий відвідувач серед гостей заходу одягнув на концерт вишиванку, футболку з українською символікою або ж доповнив образ жовто-блакитними аксесуарами. Найпалкіше підтримала Україну вільнюська влада. Під час усього івенту в повітрі літала велика повітряна куля із зображенням мапи України. До того ж 24 серпня над Вільнюсом можна було побачити й літак із прапорами Литви та України.

"Окрім можливості зібрати кошти на допомогу та підтримку українців у такі важкі часи — це ще й чудова нагода представити Україну як сучасну, прогресивну та, звісно, європейську країну", — коментують ARTBAT.

Під час концерту вдалося зібрати понад 1 мільйон гривень, але донати й далі надходять. У межах благодійної ініціативи Music Saves UA спрямують їх на евакуацію українців з лінії фронту та гуманітарну допомогу постраждалим від війни.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.