До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіна Кароль у футуристичних образах у відео на трек "Вільні. Нескорені"

"Вільні. Нескорені" — перший сингл співачки Тіни Кароль з початку війни. Тим символічнішим є його настрій — це динамічний, танцювальний, мотиваційний трек, що надихає вірити, боротися й починати нове життя. Сама співачка називає його своєю "мантрою спротиву".

"Пісня „Вільні. Нескорені" підносить ідею звільнення від нав’язаних стереотипів минулого, — говорить Тіна Кароль. — Наш час настав, ми готові виборювати життя для вільної, непереможної країни й гордо нести свій прапор перемоги. Ця пісня як мантра спротиву, нерв нескореності, символ неминучих змін!"

Реклама

Знімали кліп "Вільні. Нескорені" у Кварцовому кар’єрі Харківської області. То були одні з найскладніших знімань співачки, адже через природні особливості в кар’єрі дуже холодно. Через сипкі піски там також досить небезпечно. Переміщатися в кар’єрі було можна лише завдяки суперкару Atlas. Цей всюдихід, зроблений в Україні, відомий на весь світ.

У відео Тіна Кароль з’являється у футуристичних образах: танцює посеред скель у блискучому комбінезоні та позує поруч з ефектним суперкаром у чорному шкіряному вбранні. Зрежисували кліп Ксенія Каргіна та Єлизавета Клюзко.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.