До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

The HARDKISS і MONATIK представили пісню та відео "Кобра"

The HARDKISS і MONATIK представили пісню та відео "Кобра" — історію про небезпечні зв’язки.

"Близько двох років ми мріяли й обговорювали разом з Дімою можливу колаборацію. А написати пісню про змію я мріяла ще більше — напевно, всі дев’ять років існування групи. Це дуже наснажливий для мене образ", — розповідає Юлія Саніна.

Реклама

У кліпі, який зрежисував креативний продюсер і музикант The HARDKISS Валерій Бебко, отруйна змія показана буквально — вона повзе за MONATIK і проникає разом з ним у творчу лабораторію The HARDKISS. Це місце для музики, максимально таємне й безпечне. "Можливо, MONATIK і є тією самою коброю. Такий „знайомий незнайомець". Друг, якого ти так любиш і якому довіряєш... Є й інші прочитання історії, але всі вони означають одне — всіх нас ваблять і розпалюють небезпечні зв’язки. Ми не приховуємо своїх фантазій, сміливо втілюємо їх у життя", — розповідає Вал.

Пісня "Кобра" увійде до нового альбому The HARDKISS, реліз якого заплановано на весну 2021 року. А 29 травня з нагоди свого десятиріччя гурт організує шоу "Десять" на НСК "Олімпійський" у Києві.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.