До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем’єра: спільний трек MONATIK і Віри Брежнєвої

Дмитро Монатик і Віра Брежнєва знають, що ми слухатимемо цього літа. Дует представив танцювальний трек "ВЕЧЕРиНОЧКА", кліп для якого зробила режисерка Таня Муїньо. Знятий він в кращих традиціях дисковечірок 1970-х — гості цієї home-party вдягнені в яскраві сукні, квітчасті шуби, вбрання з леліток, светри, прикрашені великими логотипами, а стилістика відео подібна до рекламних кампейнів Gucci останніх років.

Реклама

"Хай яким буде це літо... Ми віримо, що побачимося, обіймемося здорові й усе, що раптом пішло не так, налагодиться, якнайшвидше. Ми обов’язково станцюємо, що вміємо. А танці ж уміють поліпшувати будь-який настрій. Плюс... Літо прийшло. Тож ми без домашніх вечірок не залишимо вас. Здійснімо все те, у що ми вірили! Все, що задумали...? Все, що одного разу зачепило нас! Зараз! Ми запрошуємо вас на вечірку нового часу! З коханими людьми. Домашню. З усіма, до кого почуваєте довіру!

Будьте здорові, ввечері й уночі, вдень і вранці. Кожен день тижня. І пам’ятайте... про танці. Адже танці — це насолода кожною миттю! Ми не наполягаємо, але пропонуємо. Просто відпочиньмо, ну хоч на п’ять хвилин, від очікування майбутнього, якого зовсім не знаємо. І так, тепер зрозуміло остаточно, хоча підозри щодо цього були й раніше. Віра в любов рятує світ! А давайте з нами!" — розповідають Брежнєва й Монатик.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.