До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Святослав Вакарчук записав кавер на пісню You are so beautiful

UA So Beautiful – так перефразував Святослав Вакарчук назву гіта Джо Кокера You are so beautiful, написану ще в 1974 році. Лідер гурту "Океан Ельзи" записав кавер на цей легендарний трек, присвятивши його Україні. UA So Beautiful – зізнання в коханні країні особисто від Святослава Вакарчука, до якого приєднається кожен українець.

"Більшість іноземців ледь не вперше побачили нашу країну на своїх екранах вже розбитою російськими ракетами і бомбами, палаючою у вогні…, – розповідає Вакарчук. – Ми ж показуємо світу Україну, яку ми так любимо, — красиву, мирну, усміхнену, щасливу, якою вона була, ту, яку ми захищаємо щосекунди і якою вона обов’язково буде після нашої Перемоги".

Реклама

На відео, що супроводжує пісню, неможливо дивитися без сліз. Воно задокументувало мирну, щасливу Україну – дивлячись на ці кадри зараз, здається, що це якесь минуле життя. Мирний Майдан Незалежності, узбережжя Одеси, дніпровські кручі... Використані фото та відеоматеріали – здебільшого особисті архіви українців, які вони спеціально надсилали нам для створення саме цього відео, розповідають музиканти. "Світе, дивись #UAsoBeautiful". Музиканти закликають поширювати відео, та ставити гештеги #SaveBeautifulUkraine та #UAsoBeautiful. Всі кошти з треку підуть на благодійну допомогу.

Нагадаємо, що 24 квітня о 21:00 в ефірі національного ТБ-марафону відбудеться трансляція благодійного концерту гурту "Океан Ельзи" "І все буде добре". Запис концерту здійснюватиметься на станції метро "Золоті ворота" в Києві.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.