До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Scary Beautiful: що потрібно знати про новий проєкт DJ Nastia

Scary Beautiful — аудіовізуальний музичний проєкт, який розробила Анастасія Топольська, відоміша як DJ Nastia. Його мета — познайомити глядача з неочевидними, але захопливими місцями нашої планети, а також відкрити аудиторії нову музику.

Перший сезон проєкту складатиметься з п’яти 60-хвилинних відео, які знято в п’яти різних, надзвичайно гарних місцинах. Усі вони розміщуються на території України, серед них Морозівський кар’єр; Чорнобиль-2; Тараканівський форт; карпатська Верховина і завод АрселорМіттал (Криворіжсталь).

Реклама

Музична частина проєкту не менш значуща. На відео Настя виконає диджей-сети з попередньо відібраних треків електронних продюсерів з усього світу. Більшість композицій пізніше ввійде до LP лейбла Насті NECHTO.

"Оскільки світу потрібно адаптуватися до умов пандемії, ми шукаємо нові способи підтримати світову музичну спільноту та розкрити перспективні таланти. Scary Beautiful спрямований не тільки на підтримку продюсерів-початківців, але й на те, щоб заново відкрити наш світ у його страшенно чарівній перспективі", — розповідає Анастасія Топольська.

З 24 листопада 2020 року, о 20:00 за київським часом, на каналі DJ Nastia щотижня транслюватиметься чергова серія Scary Beautiful.

Photo: Hanna Hrabarska

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.