До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різдвяний плейлист: 6 улюблених треків групи "Время и стекло"

Vogue.ua продовжує спецпроект, у якому українські музиканти діляться своєю улюбленою різдвяною музикою. У цьому плейлисті – 6 улюблених треків одного з найпопулярніших українських гуртів, "Время и стекло".

Sia – Everyday is Christmas

Надя Дорофеєва: ідеальний альбом саундтреків для новорічних канікул. Мабуть, саме з нього варто почати ранок 31 грудня. Пісні, які дарують відчуття свята, навіть коли за вікном немає снігу або коли, не дай бог, на столі немає олів'є.

Реклама
Zayn – Fingers

Надя Дорофеєва: слухаю цю пісню без зупинки вже місяць. У ній стільки сексу! Ідеальний трек для романічного святкування Нового року удвох, особливо в цукерково-букетний період.

Шура – Твори добро

Надя Дорофеєва: я не жартую (сміється). Минулого року у Новий рік включили її близько 4 години ранку і веселилися. Класний життєрадісний камбек.

MF DOOM – ‘DOOM Xmas’ (Cookin Soul remixes)

Позитив: роботи іспанських продюсерів Cooking Soul спільно з репером MF Doom варто послухати, щоб додати в різдвяні і новорічні мотиви хіп-хоп "перчинки".

Ella Fitzgerald – What Are You Doing New Year's Eve?

Позитив: ідеальна напарниця для Френка Сінатри у новорічні свята. Я вперше почув цю пісню в супермаркеті в Лос-Анджелесі, коли ми поїхали в тур по США, і закохався. Цю пісню можна слухати вічно!

John Legend – Have yourself a merry little Christmas

Позитив: під пісні цього хлопця відбувалися найважливіші події в моєму житті: я закохався, зробив пропозицію і одружився. Які свята без нього?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.