До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новорічний плейлист: 7 улюблених треків гурту The Hardkiss

Vogue.ua запускає спецпроєкт, у якому українські музиканти діляться своєю улюбленою різдвяною музикою. У цьому плейлисті — 7 улюблених треків гурту The Hardkiss.

Tito & Tarantula – After Dark

Юлія Саніна, фронтвумен гурту: "У новорічну ніч хочеться трохи пристрасті й уміння рухати стегнами, як Сальма Гаєк, у танці на святковому столі".

Реклама
Andreas Johnson — Glorious

Вал Бебко, креативний і музичний продюсер гурту: "Трек одночасно зухвалий, емоційний і „літний". Те, що треба для атмосфери свята".

Metallica — Sad But True

Клим Лисюк, бас-гитаріст: "Одна з улюблених пісень. І хоч вона давно стала класикою, для мене залишається актуальною. Мегаважкий, потужний титульний риф — і голова сама починає гойдатися".

Thom Yorke — Unmade

Крічі, барабанщик: Слухає і не коментує :)))

She Wants Revenge — Tear You Apart

Єгор Кір’янов, менеджер гурту: "Трек бадьорить і п’янить, заводить на новорічні пригоди".

iamamiwhoami — fountain

Слава Чайка, стиліст гурту: "Заспокоює і налаштовує на позитив. Розслабтеся, заплющте очі й згадайте найприємніші миті року".

The HARDKISS — 00:00

Юлія Саніна: "Чи траплялося вам любити людину, яка любить ризик і адреналін?
Коли ти як ангел-охоронець оберігаєш її від неї самої, від рішень, які можуть погубити. Коли боїшся, але відпускаєш, бо інакше вона не може жити. Коли ти зігріваєш, хоча сама потребуєш тепла".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.