До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новорічний плейлист: 5 улюблених треків Monatik

5 улюблених треків Дмитра Монатика, які звучать у його домівці впродовж свят.

Дмитро Монатик
Cee Lo Green — I want you

Цей трек завжди дарує неймовірний настрій. Під нього чудово нарізати салати, пити шампанське, танцювати (як соло, так і в парі). А взагалі, можна сміливо на Новий рік ставити весь його альбом 2012 року — Cee Lo's Magic Moment. Прекрасно підкреслює старт свят!

Реклама
A Jolly Christmas from Frank Sinatra (50th Anniversary)

2011 року вийшов прекрасний збірник усіх новорічних творів Френка Сінатри! Класика! Jingle Bells, Silent Night. Все в ньому є. У нашому домі на Новий рік не вщухає.

A Legendary Christmas — John Legend

О, ледь не забув! Свіжий. Того року геній потішив новорічним альбомом. На прийдешні свята обов’язково гратиме в моєму домі.

The Pharcyde — Runnin’

У Новий рік часто хочеться чогось добре забутого, але неймовірно проникливого, що й досі бере за серце та викликає приємні спогади. У моєму випадку це The Pharcyde — Runnin' або, припустімо, Capone-N-Noreaga — Invincible. Гіп-гоп моєї юності. Смааачний, спокійний, вічно качає і безсмертний.

Little Simz — Offence

А ще на мій Новий рік обов’язково гратимуть ці пісні, з останніх улюблених. Вибирайте те, що вам до душі: Little Simz — Offence, Rilan&The Bombardiers — Walking On Fire, Hozier — Nina Cried Power.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.