До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем’єра: ONUKA представляє Vsesvit

Після невеликої паузи у гурті ONUKA прем’єра – трек VSESVIT. Це перша пісня з нового альбому MOZAЇKA, який гурт Нати Жижченко випустить вже цією осінню. Він буде другим повноформатним альбомом музикантів.

ONUKA, концерт в Жовтневому, квітень 2017

"VSESVIT – це спроба відповісти на складне, вічне питання про призначення людини; її ролі у Всесвіті", – каже Ната Жижченко. У записі нового треку гурту був участь Ерік Муне, ідеолог французького проекту Deep Forest, і володар "Греммі". З Еріком Муне Ната Жижченко познайомилася в минулому році на Polyana Music Festival, де вони виступали на одній сцені. "Я думаю, ця співпраця варта всього альбому", – каже Ната.

Реклама

ONUKA – це завжди експеримент зі звуком і з музичними інструментами: наприклад, в міні-альбомі Vidlik, присвяченому Чорнобилю, група відкрила для своїх слухачів традиційний український інструмент – бугай. Відкриття також будуть і в MOZAЇKA – гуцульський дідик, тилинка та дримба.

Читайте також:

Премьера: романтика в новом клипе "Океана Ельзи"

Как создавались костюмы ONUKA для Евровидения-2017

Вместо тысячи слов: как прошел концерт ONUKA и НАОНІ

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.