До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: кубинські танці в новому кліпі MONATIK

Для зйомок нового відео Дмитро Монатік разом з командою вирушили на Кубу. Від кліпу, який зняла режисер Таню Муіньо і оператор Нікіта Кузьменко, складно відвести погляд. Він сповнений розкішної і яскравої Гавани: з набережними, яскравою архітектурою, колоритними автівками, гарними людьми і, звичайно, кубинськими танцями. Також у кліпі можна побачити легендарний особняк Josie Alonso House, в якому проходили зйомки Ріанни для журналу Vanity Fair. Над хореографією працював Денис Стульников, який три місяці тому зрежисував велике шоу MONATIK на НСК "Олімпійський".

Трек "Каждый раз" MONATIK присвячує свободі. "Це відео про те, що ми намагаємося відшукати і набути: про свободу, – каже артист. – Свободу мислення, руху, свободу вибору. Неважливо, що ззовні: руїни, тріщини, нетрі, розкіш чи лиск. Важливо – що всередині. У мрії є два види: неправильна, і та, що збувається. Щоб зрозуміти, яка з них ваша, потрібно постаратися набути свободу, рухатися до неї. Не покладатися і не опиратися ні на що, крім себе, своїх бажань, і цілком можливо, ти отримаєш значно більше".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.