До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: Джамала випустила кліп на пісню The Great Pretender

The Great Pretender – нова пісня і кліп Джамали. Багато хто добре пам'ятає пісню з такою ж назвою, яку виконував Фредді Мерк'юрі, але спільна у них лише назва. The Great Pretender – авторський трек Джамали про "великих удавальників, людей, які одягають маски, прикидаються кимось, щоб досягти успіху в житті".

Кадри зі зйомок кліпу

Режисер кліпу – Анна Бурячкова, яка співпрацювала з групами Океан Ельзи, Pianoбой, Друга ріка. Для зйомок історії про великих удавальників команда вирушила до Берліна. "Для зйомок ми шукали місто, в якому наш головний герой мав би органічний вигляд, з яким можна було б взаємодіяти, і який був би одночасно аскетичним, фактурним і насиченим. Це, безумовно, Берлін", – розповідає Анна Бурячкова.

Реклама

Динамічний, грайливий Great Pretender увійшов в п'ятий студійний альбом Джамали "Крила", який вона представила 12 жовтня. Всього на платівці десять композицій. Серед музикантів, які взяли участь в роботі над релізом, джазовий піаніст Юхим Чупахін і гітарист групи "Океан Ельзи", Володимир Опсеніца. Вже 23 листопада Джамала представить "Крила" в київському клубі Bel Etage, а також відіграє ряд концертів по всій Україні: в Одесі, Харкові, Дніпрі, Львові, Івано-Франківську, Луцьку та Рівному.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.