До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: Alyona Alyona випустила мініальбом "В хаті Ма"

"Як же набридла ця липова правда: горе від розуму, купа агресії. Йдемо в Європу ми після депресії". Одна з найяскравіших і найактуальніших українських артисток Alyona Alyona випустила мініальбом "В хаті Ма". До нього увійшли вісім треків, серед них є вже гучні "Завтра" і "Мамин суп".

Один з великих треків альбому "Не перегоріти" . У ньому зірка українського хіп-хопу, яка цьогоріч потрапила до списку 15 найбільш перспективних артистів Європи за версією The New York Times і представляла Україну на фестивалі Sziget, зізнається в своєму головному страху перегоріти. "Це літо було особливим для мене. Я відкрила безліч нових країн і фестивалів як в Україні, так і за її межами. У проміжках між перельотами я іноді писала. Ідеї, спостереження, враження від спілкування з земляками", каже Олена і зізнається, що режим запису нового мініальбому був повним хаосом. "Я не очікувала, що стану такою зайнятою. Наступного року я планую поставитись до написання другого альбому більш концептуально".

Реклама

Нагадаємо, що вже 6 грудня Alyona Alyona зіграє сольний концерт у Києві в клубі HC Hall.

Alyona Alyona

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.