До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: що слухає Cape Cod

12 грудня у клубі новий альбом Echoes представить Максим Сікаленко – ідеолог електронного проекту Cape Cod. Новий альбом Echoes – експеримент: над ним працювали сім вокалістів з США, Великобританії, Ірландії. Напередодні Максим розповів Vogue.ua про улюблену музику, яка звучить в його плейлисті.

Blood Orange – "Nappy Wonder"

Негласний гімн скейтбордингу і внутрішньому ескапізму вокаліста Dev Hynes. І, напевно, головна пісня-тригер у новому сольному альбомі Blood Orange "Negro Swan". Мінімалістичне аранжування в процесі руху клавішними та гітарними скорострілами. Поки ти встигаєш увійти в раж під час прослуховування, вона так само раптово швидко закінчується, як і почалась.

Реклама
SOPHIE – Faceshopping

Один з найбільш новаторських і несподіваних альбомів цього року. Підпільний напрямок PC Music, що стартував на початку 2010-х, з цим альбомом вийшов на новий рівень популярності. Відео на "Faceshopping" з'явилося як грім серед ясного неба та прикувало увагу до майбутнього альбому "Oil of Every Pearl's Un-Insides". Вкрадлива і в чомусь нігілістична, деструктивна PC музика різко змінюється м'якими і ніжними переходами і потім знову, без попередження, вибиває у тебе ґрунт з-під ніг.

Lewis Taylor – Bittersweet

Один з найважливіших для мене артистів останніх років. Музикант, який вийшов з прог-року і влився у нову хвилю соулу, вплинув на ряд артистів (своїм джерелом натхнення його називали David Bowie, D'Angelo, Chaka Khan, Darryl Hall і Aaliyah), але так і залишився в тіні і завершив свою кар'єру в середині 2000-х.

Anderson .Paak – Tints (feat. Kendrick Lamar)

Цього року .Paak випустив одну з моїх улюблених пісень "'Til It's Over" (в кліпі на цю пісню танцет FKA twigs, знятий Спайком Джонсом). І тепер повертається з фанковою "Tints", записаною спільно з Кендріком Ламаром. Пісня, за чутками, має увійти в новий номерний альбом Брендона Андерсона під назвою "Oxnard", що буде записаний під чуйним керівництвом Dr. Dre.

Topo Roby – Under The Ice (Alkalino rework)

Відмінний реворк класики диско Topo Roby і їх не менш класичного треку Under The Ice, що побив усі рекорди з продажу 1984 року. За адаптацію відповідає німецький саунд-продюсер та діджей Alkalino (Lino Rodrigues Polonio), який працював раніше під такими псевдонімами як Fairchild, Audaz, Linosaur і Eva Gina.

Charly Bliss – Heaven

Коли я записував перший альбом "Cult", то слухав дуже багато музики 90-х. І найбільше відчувалися ці самі 90-ті якраз таки в підпільному американському альтернативному року, що не зовсім вийшов за межі гранжу. Групи як-от Dig, Hum, Knapsack, Catherine Wheel слухали на репіті. Час від часу з'являються відмінні приклади нової хвилі альтернативного року – Charly Bliss "Heaven" наочний тому приклад.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.