До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: 8 пісень на 8 березня від групи YUKO

Ця весна видалася активною для групи YUKO: музиканти стали відкриттям Нацвідбору на конкурсі "Євробачення", а також представили новий альбом Dura, який присвятили гендерній дискримінації і соціальним стереотипам. У Міжнародний жіночий день спеціально для Vogue.ua Юлія Юрина та Стас Корольов склали особливий плейлист. У ньому вісім треків найяскравіших артисток нашого часу.

SOPHIE – Faceshopping

Софі – гучне ім'я сучасної світової електронної сцени. Це однозначно те, що розворушило і освіжило мій плейлист своїм саунд дизайном і крутим виконанням.

Реклама
Miley Cyrus – Dooo It!

Майлі Сайруз – неймовірна. Її кар'єра, музика, погляди, позиція, соціальна функція, особистісний та творчий ріст є прикладом. Для мене Майлі – це нова Мадонна. Епатажна революціонерка з глибиною, переконаннями, поглядами і музикою, яка мені дуже близька.

SEVDALIZA – HUMAN

SEVDALIZA – співачка, яка також уособлює образ сильної і самодостатньої жінки. На неї і на її музику потрібно дивитися комплексно, краще вживу. Вона – фантастична. Як і її творчість.

Grimes – Kill V. Maim

Музика Grimes викликає у мене безтурботний стан безтурботних веселощів і впевненості в собі. Слухаю її пісні завжди, коли хочу підняти собі настрій.

YEYO. – Хавьер

Катя Офліян – сильна артистка, яка співає про речі, які її дійсно турбують. Роль жінки в суспільстві – одна з ключових тем у творчості YEYO.

[O] – Роби Любов

Прекрасна пісня наших колег по цеху – групи [O] – про жіночу ініціативу і відмову від зобов'язань.

Eurythmics – I Saved The World Today

Енні Леннокс, учасниця групи Eurythmics, – активний борець за права жінок. I Saved The World Today – моя улюблена пісня цієї групи.

I Will Survive – Gloria Gaynor

Пісня, що стала гімном феміністичного руху, – I Will Survive Глорії Гейнор, додаткового представлення не потребує.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.