До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Співачка Шер підтримала Україну

Співачка Шер у своєму Twitter-акаунті прокоментувала ситуацію довкола України й розповіла підписникам, чому наша країна нині така важлива для США. Чітко й без зайвих слів вона пояснила, що план російського президента Путіна полягає в тому, щоб відновити СРСР, послабити Європу, а США поставити на коліна.

Шер

Висловилася про ситуацію й гіп-гоп-виконавиця Карді Бі, яку підписники запитали у Twitter, що вона думає про агресію Росії в бік України. Відповідь її вийшла досить розлогою та неоднозначною: "Мені хочеться, щоб світові лідери нарешті перестали фантазувати про владу й подумали про страждання громадян, до яких можуть призвести їхні дії". Потім артистка, на яку лише у Twitter підписано майже 22 мільйони осіб, заявила, що краще опікуватиметься власними справами та не втручатиметься в політику.

Реклама

Є й знаменитості, які абсолютно точно визначилися зі своєю позицією. Зокрема, 20 лютого мільярдер Річард Бренсон звернувся до лідерів усіх країн з пропозицією підтримати Україну. "Світ сьогодні просто зобов’язаний підтримати Україну. Нам не можна кидати країну, яка добровільно відмовилася від власної ядерної зброї в обмін на мир, а тепер їй загрожує вторгнення з боку саме тієї країни, яка переконала її зробити це", — заявив мільярдер після зустрічі з ексочільником МЗС України Вадимом Пристайком.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.