До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове ім’я: група "Тонка"

Ви могли не знати про групу "Тонка", але напевно чули їхній хіт "Чоботи", який вийшов торік навесні. Сьогодні інді-група презентує другий мініальбом "Таємна зброя" й кліп на однойменну пісню. Над кліпом працювала режисерка Ольга Журба.

Реклама

До складу групи "Тонка" входить вокалістка Олена Карась, яку глядачі пам’ятають як учасницю музичного шоу "Голос країни", Ярослав Татарченко й Денис Швець. "Тонка" — це витончена, гарна, легка музика, а група вже встигла потрапити в топ на Apple Music та інших музичних платформах. Музиканти кажуть: "Таємна зброя" — альбом про внутрішній пошук, самоідентифікацію, циклічність уподобань і втрат, які й формують унікальний шлях. "Своєю музикою ми звертаємося до кожного, хто стикнувся з втратами, хто закутий у кайдани рутини, хто заплутався і перестав чути себе справжнього", — розповідає вокалістка Олена Карась.

Група "Тонка"

Альбом вийшов на музичному лейблі Masterskaya. Послухати його можна за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.