До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мадонна представила новий сингл з альбому Madame X

Мадонна випустила пісню I Rise – другий сингл з майбутнього альбому Madame X.

Обкладинка треку I Rise

Пісня I Rise присвячена збройному насиллю в Америці. Трек починається з семпла голосу Емми Гонсалес – дівчини, яка вижила після стрілянини в середній школі Марджорі Стоунман Дуглас: "[Вони кажуть], що ми, діти, не розуміємо, про що ми говоримо, що ми занадто молоді, щоб зрозуміти, як працює уряд. Ми називаємо BS [акронім слова bullshit – прим.ред.]".

Реклама

"Я написала I Rise, як спосіб дати голос всім маргінальним людям, які вважають, що у них немає можливості висловити свою думку. Цього року виповнюється 50 років Pride [перший прайд-парад відбувся 1969 року – прим.ред.], і я сподіваюся, що ця пісня надихне всіх людей бути тими, ким вони є, висловлювати свою думку і любити себе".

Madame X, 14-й альбом Мадонни, вийде 14 червня. I Rise – другий трек, що з'явився в альбомі після синглу Medellín, записаного з Малумою. Цього тижня дует виконав трек на Billboard Music Awards. Madame X, перший реліз співачки після Rebel Heart 2015 року, включатиме кілька інших спільних пісень, в тому числі з Quavo, Swae Lee і бразильською співачкою Anitta. Maluma також з'явиться на іншому треку під назвою Bitch I'm Loca.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.