До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про весілля Джастіна Бібера і Гейлі Болдвін

2018 року багато знаменитостей узаконили свої стосунки. Чи то королівське весілля принца Гаррі і Меган Маркл, чи масштабні святкування Пріянки Чопри і Ніка Джонаса – за одруженнями зірок всі стежать з непідробним інтересом. Наступні в черзі – Джастін Бібер і Гейлі Болдвін, або, вірніше, Гейлі Бібер, так як відомо, що закохані розписалися в Нью-Йорку восени минулого року. Все, що відомо про весілля Бібера і Болдвін, розповідаємо в матеріалі.

Гейлі і Джастін Бібери (фото: @justinbieber)
Коли відбудеться весілля?

13 вересня закоханих сфотографували, коли вони виходили з будівлі суду з видачі свідоцтв про шлюб в Нью-Йорку. Але аж 15 листопада Бібер підтвердив свій статус в соціальних мережах. Співак опублікував в Instagram їх спільну фотографію з простим підписом: "Моя дружина приголомшлива". Болдвін швидко змінила свій домен на @haileybieber, і белібери остаточно збожеволіли.

Реклама
Гейлі і Джастін Бібери (фото: @justinbieber)

Активна підготовка до релігійної церемонії і невеликої сімейної вечірки почалася 2019 року. Таблоїд Page Six 15 січня повідомив, що молодята розіслали запрошення на 28 лютого. Пара так і не прокоментувала ці чутки, але 23 січня з'явилися нові про те, що весілля знову відтермінували.

Згідно з TMZ, рішення перенести дату обумовлене тим, що день весілля не підходив важливим для пари гостям. Деякі члени сім'ї Бібера не змогли б бути присутніми 28 лютого, а також потрібно запланувати новий день, щоб свої графіки могли підлаштувати такі гості, як Кайлі Дженнер, Тревіс Скотт і Дрейк.

Де відбудеться весілля?

Новоспечена місіс Бібер розповіла The Cut в статті, опублікованій 13 вересня, що у неї "неймовірний фахівець з планування весілля", що розшукує ідеальне місце. "Я думаю, що було б неймовірно красиво зробити весілля в лісі", – зізналася Гейлі.

Гейлі і Джастін Бібери (фото: @haileybieber)

Але, коли 23 січня з'явилися чутки про те, що дату перенесли, TMZ також припустив, що від ідеї весілля в Лос-Анджелесі можливо доведеться відмовитися на користь весілля в місці, яке буде максимально комфортним для всіх гостей.

Хто буде дизайнером сукні Гейлі Болдвін?

Згідно з The Cut, Гейлі вибрала модельєра своєї сукні ще в вересні, проте сама сукня тоді ще була тільки на стадії розробки дизайну. Найчастіше Гейлі воліє спортивний стиль і вибирає такі бренди, як Tommy Hilfiger, Adidas і Pretty Little Thing. Але на червоних доріжках Болдвін з'являється в Versace, Roberto Cavalli і Ralph Lauren, моделі яких найчастіше обтічні і виконані з блискучих або легких матеріалів. Тому, складно передбачити, хто саме пошиє сукню для нареченої, але, швидше за все, вона буде максимально підкреслювати її фігуру.

Гейлі і Джастін Бібери (фото: @haileybieber)
Як Джастін зробив пропозицію?

Бібер зробив пропозицію своїй дівчині під час поїздки на Багами влітку 2018 року. Він підтвердив цю новину довгим постом в Instagram, в центрі якого було написано: "Ти – кохання всього мого життя, Гейлі Болдвін, і я б не хотів провести його з ким-небудь іншим".

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.