До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Через коронавирус Burning Man пройде онлайн

Щорічний фестиваль Burning Man виїжджає цього року з пустелі Невади в Інтернет через пандемію коронавірусу. Про це повідомила генеральна директорка Burning Man Project Маріана Гуделла.

Реклама

Попри те, що Burning Man вважають музичним фестивалем, він є співтовариством, що будує тимчасове місто під назвою Black Rock City в пустелі Black Rock, де відбуваються різні події: від виступу музикантів до арт-інсталяцій. У 2020 році, однак, Burning Man відбудеться в місці, яке назвали Мультивсесвітом.

"Після довгих роздумів ми ухвалили важке рішення не будувати Black Rock City у 2020 році, — повідомляють у заяві Burning Man. — З огляду на важку реальність COVID-19, одного з найбільших глобальних викликів у нашому житті, ми вважаємо, що це правильне рішення".

Онлайн Мультивсесвіт Black Rock City являтиме собою віртуальний мегаполіс, що чекає на нас, щоб повернутися додому, — йдеться на вебсайті Burning Man. — Ми все ще можемо побудувати його разом, і бути там разом, тільки в цифровому вигляді, а не в пилу".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.