До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

I'm gone: ROXOLANA присвятила пісню українським дітям, які загинули під час війни

Станом на 30 березня 145 дітей в Україні загинули через російське вторгнення в нашу країну. Ці цифри жахають, від них холоне кров – але світ має про це знати. Дітям, що загинули в цій війни, свою нову пісню присвятила співачка ROXOLANA. Зворушливий трек, який не можна слухати без сліз, написаний від імені загиблих дітей та містить звернення до всього світу: "Зупиніть цю жорстоку війну!".

"З початком війни я зрозуміла, що, наскільки це можливо, маю поліпшувати людям настрій і бойовий дух, хоча б трішки відвертати їх від шалених тривог за допомогою таких пісень, як „I СіЮ", – зізнається ROXOLANA. – Але водночас, щоразу відкриваючи соцмережі, я бачила відео, на яких українські діти втрачають життя, де їх намагаються врятувати, де вони вже не дихають… Коли я бачила ці кадри, у мене просто опускалися руки, я не розуміла, що мені робити, виникало відчуття тотального безсилля..."

Реклама

"Так склалося, що незадовго до війни помер мій дідусь, і я написала дуже особисту композицію, яку не збиралася ніколи оприлюднювати. Але якоїсь миті я награла мелодію цієї пісні й до мене відразу прийшли слова від імені діток, яких уже з нами немає. Звісно, це речі, на які важко дивитися, але просто уявіть, що жила на світі дитинка, яку ви знали. Вона просто жила, просто хотіла гратися, вчитися, мріяти, а тепер її на цьому світі немає… Мені хочеться, щоб кожен, хто має хоч якийсь вплив, зрозумів це. Я закликаю мешканців усіх країн допомагати українцям в нашій боротьбі усіма можливими засобами – політичними, економічними, соціальними, культурними та доброчинними. Немає більшого злочину, ніж вбивство дітей!"

Разом з прем’єрою відео ROXOLANA започатковує доброчинну ініціативу "Врятуй мою мрію", щоб допомогти українським дітям творити навіть під час війни. Зробити донейшн (або подарувати інструменти для творчості дітям) можна через платформу Save My Dream. Про свої бажання та мрії діти зможуть писати онлайн на платформі або в листах, які можна буде залишати в скриньках, розміщених у різних місцях Львова.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.