До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Група YUKO виступить з онлайн-концертом

Музичне видавництво і Дім Культури Masterskaya продовжує свою ініціативу "З дому в дім", у межах якої в прямому ефірі виступить група YUKO.

YUKO — група, що отримала широку популярність за поєднання українського фольклору й модного електронного саунду. Премія YUNA відзначила музикантів як номінантів на звання "поп-група року", а 2019 року група стала фіналістом Національного відбору на Євробачення.

Реклама

10 квітня о 18:00 YUKO обіцяють зіграти старі улюблені пісні й ексклюзивно презентують новий трек. Також Юлія Юріна й Стас Корольов відповідатимуть на запитання глядачів в онлайн-чаті.

"З дому в дім" — проєкт онлайн-квартирників від Masterskaya. Його мета — підтримати самобутніх артистів і слухачів під час карантину. У проєкті вже взяли участь Mama13 — музикант, саундпродюсер і гітарист "Дорнобанди" Сурен Томасян, а також українська інді-поп група "Тонка".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.