До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#STAYHOME: що слухає Юлія Саніна на карантині

Через пандемію COVID-19 ми позбулися звичного способу життя, але в нас залишилася музика. Vogue.ua попросив українських музикантів поділитися з нашими читачами тим, що вони слухають на карантині і яка музика допомагає їм боротися з поганими думками. Цього разу улюбленою музикою ділиться фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна.

Юлія Саніна (фото Вікторія Квітка)
Two Feet — I Feel Like I'm Drowning

Цей трек я почула в серіалі "Ранкове шоу" з Різ Візерспун і Дженніфер Еністон. Він мені дуже сподобався. І це, напевно, той рідкісний випадок, коли під час перегляду фільму я схопила телефон і "зашазаміла" трек. Блюзовий, легкий, сексуальний.

Реклама
Lenny Kravitz — Low

Подобається мені цей персонаж. Підлітком не просто була на його концерті в Києві, а ще й у складі дівочої рок-групи Sister Siren виступала у нього на розігріві. Це одна з нових пісень. Чудово заходить під час їзди в машині. Але коли карантин — вдома теж прекрасно звучить.

Red Hot Chili Peppers — Dark Necessities

Обожнюю танцювати під цю пісню зі своїм сином.

Bring Me The Horizon — Doomed

Ця пісня мені подобається у варіанті із симфонічним оркестром. Потужна — як за змістом, так і музично.

Moloko — Over & Over

Групу Moloko дуже любить мій стиліст Слава Чайка. Під час "мейку", який зазвичай потребує двох годин, Слава ставить свій плейлист. І ця пісня обов’язково звучить. А то й кілька разів.

Limp Bizkit — My Way

Вибух, адреналін і музичний енергетик.

Paolo Nutini — Iron Sky

Неймовірно легка драматична пісня. Пісня для "задуматися-поміркувати".

The Last Shadow Puppets — Miracle Aligner

Непоганий "закос" під ретро. Дуже стильна композиція.

Gaelle — Love You More

Обожнюю Gaelle. Хоч її найвідомішою піснею є Give it back, ця композиція — сама ніжність.

THE HARDKISS — Гора

Наш новий сингл. Історія, яка зараз набула нового змісту. У нас з’явився час, щоб добре подумати над своїми вчинками. Бо "народилися сильними, а стали вразливими".

Нагадаємо, що у 2021 році The Hardkiss відзначає 10-річчя і з цього приводу робить масштабне шоу в Києві. Шоу "Десять" відбудеться 29 травня 2021 року на НСК Олімпійський.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.