До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ексклюзивні костюми Gucci в прощальному турі Елтона Джона

Елтона Джона завжди знали як шанувальника неординарних і яскравих образів. Так, для свого прощального туру Farewell Yellow Brick Road він вирішив закріпити за собою цей статус і попросив Gucci створити повний сценічний гардероб, який точно стане частиною історії музики.

Виступ Елтона Джона в Аллентауні, штат Пенсільванія, США

В останні сезони Елтон Джон подружився з креативним директором Gucci, Алессандро Мікеле, який, в свою чергу, не раз надихався архівними фото музиканта. Завдання у дизайнера було простим і складним водночас – Елтон Джон повинен бути найкращою версією самого себе: як один з найвідоміших і найвимогливіших виконавців в світі.

Реклама
Виступ Елтона Джона в Аллентаун, штат Пенсільванія, США

Умовно виступ і образи Елтона Джона складаються з трьох частин. Спочатку гардероб – це серія образів, побудованих навколо елегантних фраків, які обіцяють вразити красою знакової вишивки Gucci.

Друга поява Елтона Джона – чистий рок-н-рол. Одяг зі стилізованими жакетами з великими лацканами, персиково-рожева жаккардова куртка з шифоновою вишивкою і штани різних кольорів з лампасами.

Виступ Елтона Джона в Аллентаун, штат Пенсільванія, США

Остаточний ансамбль оснований навколо улюбленого елемента гардероба артиста: халата. Він завжди любив і носив їх вдома і під час гастролей. Тут панує настрій старого часу: дух французьких монархів і англійських джентльменів. Більшість халатів виконані з строкатих шовків, з контрастними комірами і шалями. У фіналі Джон приміряє стилізований спортивний костюм, що підкреслює різносторонній характер музиканта.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.