До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джамала представила кліп на пісню Solo

22 травня відбулася прем'єра відеокліпу Джамали на композицію Solo.

Режисером відео стала Анна Бурячкова, яка раніше працювала над відеокліпом Джамали The Great Pretender і відома своїми роботами для "Океану Ельзи", Pianoбой, "Другої ріки". Зйомки проходили в особняку графині Уварової в Києві.

Реклама

<b>джамала соло</b>

"Мені хотілося у цьому відео показати Джамалу справжньою, такою, якою вона є, – прекрасною і дивовижною, сфокусуватися тільки на ній і відкрити її внутрішній світ. Простір, де відбувається дія кліпу, символізує кришталеві замки, які ми будуємо, щоб відмежуватися від світу. Нам здається, що за їхніми стінами ми можемо бути собою і не боятися оцінок і реакцій інших людей. Ось тільки замки ці тендітні і прозорі", – каже Анна Бурячкова.

"Ідея відео дуже співзвучна з темами, які я порушую у своїх піснях. Прозорий куб як символ кришталевого замку, в якому ми ховаємося від реальності і інших людей... Внутрішній пошук героїні, виражений у трьох різних образах", – ділиться Джамала.

Співачка розповіла, що зйомки відео були складними, оскільки їй доводилося більшу частину часу перебувати в закритому скляному кубі, де було задушливо і спекотно: "Разом з тим потрібно було співати і танцювати в досить непростій сукні і з дуже важкими прикрасами". Цікаво, що в цьому відео немає постановника. Всі танці співачки –імпровізація на знімальному майданчику.

Реліз синглу Solo відбувся в лютому, а в квітні пісня увійшла в першу десятку відразу двох британських чартів – Upfront Club TOP 30 та Commercial Pop TOP 30.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.