До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бісів Норман Роквелл: слухаємо новий альбом Лани Дель Рей

Американська співачка Лана Дель Рей випустила шостий студійний альбом Norman Fucking Rockwell.

Через два роки після виходу чудового Lust for Life Лана Дель Рей представила новий альбом з назвою Norman Fucking Rockwell ("Бісів Норман Роквелл"). В інтерв'ю для BBC1 співачка розповіла Зейну Лоу про однойменний заголовний трек: "Пісня називається Norman Fucking Rockwell і вона про цього хлопця, який насправді – геніальний художник, але гадає, що він лайно, і постійно говорить про це".

Реклама

До виходу платівки Лана Дель Рей опублікувала трейлер нового альбому на своїй Instagram-сторінці, де можна почути фрагменти всіх пісень. Останній сингл Doin' Time, переспів пісні Sublime 1996 року, вийшов у травні 2019-го. За день до виходу альбому Лана поділилася відеокліпом треку. До нього була Mariners Apartment Complex, яку представили як перший публічний реліз альбому: класична Дель Рей, що тліє в шовковій акустичній музиці з кантрі і оркестровими мотивами. Другий трек, Venice Bitch, вийшов через тиждень. На початку 2019 року Лана випустила пісню hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it, яка також увійшла до нового альбому.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.