До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#Beychella: нові образи Бейонсе на фестивалі Coachella

Другий вікенд музичного фестивалю Coachella знову минув під зіркою на ім'я Бейонсе, яка повторила успіх минулих вихідних і запалила посеред каліфорнійської пустелі на 100%. Співачка звикла дивувати, і піднятися на сцену в нарядах, в яких її вже бачили, це не для королеви Бі. Для другого виступу на Coachella вона підготувала нову порцію зухвалих образів.

Бейонсе на фестивалі Coachella 2018
Jay-Z і Бейонсе

Створені вони також французьким дизайнером Олів'є Рустеном, і стали логічним продовженням першої частини. Так, цього разу до джинсових ультрашортів вона вдягнула не жовте худі, а яскраво-рожеве, образ єгипетської богині з чорного трансформувався в срібний, завдяки чому став більш футуристичним, а за сексапіл на сцені відповідав леопард з чорного латексу. Четвертим вбранням Бейонсе стала міні-сукня, розшита лелітками і прикрашена гербом співачки.

Реклама
Бейонсе на фестивалі Coachella 2018
Бейонсе на фестивалі Coachella 2018
Бейонсе на фестивалі Coachella 2018
Бейонсе на фестивалі Coachella 2018

Нагадаємо, що співпраця Бейонсе і Олів'є Рустена почалася на початку цього року. Після осінньо-зимового шоу Balmain до дизайнера підійшов стиліст співачки Марні Сенофонте і пояснив йому, що його клієнтка намагається знайти відповідну людину, яка допоможе створити вбрання для майбутніх виступів на Coachella.

<b>BeyonceCoachellaNew</b>

До Рустена Бейонсе співпрацювала з багатьма дизайнерами. Одними з найбільш пам'ятних стали її сценічні костюми в турі I Am, над якими працював сам Тьєрі Мюглер. В інших турах її гардероб складали ефектні образи авторства найрізноманітніших брендів – від Versace і Givenchy до David Koma і Emilio Pucci.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.