До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відтінки рожевого в паризькому Hôtel des Grands Boulevards

Коктейль-бар The Shell, дизайн якого натхнений епохою Марії-Антуанетти, — центр притягання в паризькому Hôtel des Grands Boulevards.

Відполірована до блиску мідь барної стійки змінює відтінки від ніжно-рожевого вдень ​​до рубінового, у тон зі стінами, із заходом сонця. А поки воно не сіло, міксолог готує легкий весняний коктейль — пінистий Paradise Pink кольору рум’ян із зухвалим смаком ревеню, який подають у широкому келиху-купе Марії-Антуанетти.

Реклама

Французька королева, в епоху якої й було споруджено будівлю The Grands Boulevards, обожнювала мушлі. Ця її слабкість стала вихідною точкою для дизайну готелю, над яким працювала Доротея Мейліхзон. Так у барі з’явився величезний камін у формі морської мушлі й пурпурні бра-гребінці, що відкидають м’яке світло на оксамитові крісла Eugenio Gerli 1960-х років.

Вміст алкоголю в коктейлях у The Shell вимірюють, звісно ж, мушлями: для блиску в очах вистачить і однієї, а для куражу можна взяти дві Cherry Gimlet або Zensaï.

Після вечора, що промайне непомітно, іти далеко не треба — в готелі 50 номерів і ресторан Grand з франко-італійською кухнею від шефа Джованні Пассеріні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.