До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Який вигляд має новий офіс модного бренду Jacquemus

Попри те, що у Франції нині досить суворий локдаун, дизайнер Симон Порт Жакмюс вже готовий активно працювати за межами власного помешкання. У себе в Instagram француз поділився світлинами нового офісу Jacquemus, у якому також облаштують ательє і шоурум бренду. Новий будинок марки розміщений у самому серці Парижа, а весь інтер’єр зроблений у підкреслено мінімалістичному стилі, але водночас сповнений затишком і теплом.

Всередині нового офісу Jacquemus

Досягти цього балансу вдалося завдяки поєднанню м’яких чистих відтінків і меблів без зайвих деталей. Використані в інтер’єрі і яскраві відтінки, наприклад, стільці темно-зеленого кольору тут сусідять з рудими меблями, а ретро-деталі органічно вписані у сповнений повітрям простір. "Нарешті моя велика мрія здійснилася, — розповідає Симон Порт Жакмюс. — Для невеликого й незалежного бренду — це великий крок вперед і велика гордість, що ми змогли зайти так далеко. Jacquemus існує вже понад 10 років і я щасливий, що нарешті команда може працювати в атмосфері, що повністю збігається з нашим сонячним настроєм. Я сподіваюся, що вона надихне команду щодня охоче приходити до офісу".

Реклама
Всередині нового офісу Jacquemus
Всередині нового офісу Jacquemus
Всередині нового офісу Jacquemus

Інтер’єр розроблено з участю паризької студії сет-дизайну Till Duca, яка вже не раз співпрацювала з командою Jacquemus. Якщо придивитися, то можна побачити вельми цікаві елементи інтер’єру — від дивана Mississippi авторства легенди французького дизайну П’єра Полена до вінтажного динаміка Elipson.

Диван Mississippi
Всередині нового офісу Jacquemus

На особливу ​​увагу заслуговує зона відпочинку, розміщена у дворику. Її центральним елементом став загальний стіл, оточений оливковими деревами. Також у новому офісі Jacquemus є своя тераса.

Всередині нового офісу Jacquemus
Всередині нового офісу Jacquemus

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.