До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Острівна держава: Constance Ephelia на Сейшелах

Найбільший готель на Сейшелах Constance Ephelia відомий своїми пляжами, басейнами, спа-комплексом, – та ідеальний для сімейного відпочинку.

Constance Ephelia розташований на двох найкрасивіших пляжах острова Мае

Готельний комплекс Constance Ephelia розташований в мальовничій бухті Мае – найбільшого острова Сейшельського архіпелагу. У тіні тропічних садів збудований готель на 224 номери і президентська вілла, а біля океану і на пагорбах – ще 46 вілл. Від кожної з вілл в декількох кроках – піщаний пляж з видом на морський національний парк Порт-Лоней. А якщо ніжних хвиль Індійського океану здасться мало, то на території є п'ять басейнів з рифами, хвилями і окремий – для дітей. До слова, Constance Ephelia –ідеальний готель для сімейного відпочинку. Тут є дитячий клуб з аніматорами та шефами, які розкажуть, як приготувати найсмачніші в світі десерти, а по просторих пляжах спокійно розгулюють черепахи. І якщо північний пляж кращий для дорослих, то південний, мілководний, оцінять навіть найменші постояльці. А для зручності переміщення по місцевих тропічних джунглях велосипеди оснащені дитячими сидіннями.

Апартаменти Senior Suite розміщені поблизу пляжу

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.