До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гості першого дня Royal Ascot 2018

У британському світському розкладі складно знайти захід більш консервативний і веселіший водночас, ніж Royal Ascot. І, хоча, дрес-код заходу за останні три століття майже не змінився, завжди цікаво спостерігати, які головні убори вибрали гості Королівських перегонів.

Згідно з строго прописаними правилами, дамам слід з'являтися кожного дня (цього року з 19 по 23 червня) в новому головному уборі, при цьому, його діаметр повинен бути не меншим 10 сантиметрів. Дозволена мінімальна довжина суконь і спідниць – не більше ніж на п'ять сантиметрів вище колін, плечі, при цьому, повинні бути заховані.

Реклама

Чоловіки зобов'язані носити класичний костюм, що складається з фрака, жилета, краватки, а також капелюхи або циліндри (чорного або сірого кольору), знімати які практично не можна. При цьому, ширина стрічки також жорстко регламентована. Манишки і манжети повинні бути накрохмалені до жорсткості. Незначні послаблення, що стосуються зовнішнього вигляду гостей, трапилися зовсім недавно. Так, наприклад, чоловікам дозволили не носити хустинку на шиї, а жінкам з минулого року дозволили з'являтися на скачках в комбінезонах. Ну а найжорсткіший дрес-код прописаний для гостей Королівської ложі. Цього року до королівської сім'ї також приєднається герцогиня Сассекська.

<b>аскот первый день</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.