До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що потрібно знати про Royal Ascot 2018

Royal Ascot – це щорічний захід в червні, тривалістю п'ять днів, на якому завжди присутня королева, а також інші члени королівської сім'ї, які прибувають з Віндзорського замку. Назва вимовляється як "As-kutе", і в жодному разі не "As-cot". Цього разу Royal Ascot відбудеться з 19 по 23 червня, в Беркширі, що 50 хвилин їзди від Лондона.

Герцогиня Кембриджська

Звичайно, найкращий вид на скачки завжди з королівського ложа. Для тих, кому запрошення не дісталося, є тенти, розбиті шейхом Хамадом бін Халіфа аль-Тані, чий сімейний бізнес (QIPCO) є спонсором заходу. А найцікавіше завжди відбувається на території, відведеній для власників коней і тренерів.

Реклама

Дрес-код: спідниці мають бути не коротшими, ніж трохи вище коліна. Капелюхи або головні убори на скачках обов'язкові, при цьому, їх основа за правилами повинна бути не меншою десяти сантиметрів. Призовий фонд Royal Ascot 2018 становить 7,3 млн фунтів стерлінгів, а серед фаворитів перегонів коні з іменами Чорна ікра, Франкель і Йейтс.

За матеріалами www.tatler.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.