RU UA

Журнал VOGUE

Підписатися
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь

Що на сніданок: рецепт ідеального бананового хліба, що тане в роті

01 травня 2020

Банановий хліб — знахідка для тих, хто любить солодку випічку на сніданок. Для його приготування досить парочки стиглих бананів і 60 хвилин часу. Отже, пропонуємо вам рецепт бананового хліба, який можна назвати ідеальним.

Photo: ambitiouskitchen.com

Банановий хліб

Ингредієнти:

3 стиглі банани;

¾ склянки меду;

1 яйце;

2 ст. л. мигдалевого молока (або будь-якого іншого молоко);

1 ч. л. ванільного екстракту;

2 склянки пшеничного борошна;

1 ч. л. харчової соди;

¼ чашки грецького йогурту (або яблучного пюре);

Дрібка солі.

Приготування:

Розігрійте духовку до 170 °C.

Розімніть банани до стану пюре, а потім додайте грецький йогурт (або яблучне пюре), мед, яйце, ванільний екстракт і молоко. Змішайте інгредієнти до однорідної маси.

В окремій мисці змішайте борошно, соду й сіль.

Додайте сухі інгредієнти до рідких і добре перемішайте.

Форму для випікання змастіть маслом і перекладіть у неї тісто.

Випікайте банановий хліб 50–55 хвилин.

Потім дайте хлібу трохи охолонути й насолоджуйтеся просто так чи з вашим улюбленим топінгом.

рецепт ·

Ще в розділі Living

Популярне