До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: січень 2020

Щомісяця Vogue UA розповідає, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Крісті Тарлінгтон народилася 2 січня 1969 року
КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Представникам цього знака фортуна усміхатиметься у всіх сферах життя, будь-які питання вирішаться легко і вдало. Особливу прихильність доля проявить до народжених в період з 26 грудня до 7 січня. Якщо ж на початку року і доведеться з чимось попрощатися, то з життя піде лише те, що вже не має сенсу.

Реклама
ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Січень обіцяє бути багатим на приємні сюрпризи: ймовірні поїздки, знайомства або початок нового навчання, особливо в другій половині місяця. Хтось зустріне своє кохання – відносини можуть розвиватися стрімко і привести до шлюбу. Деякі Водолії зміцнять своє фінансове становище, отримавши додатковий дохід.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Багато Риб зустрінуть Новий рік у розслабленому стані і приємному настрої. Січень не передбачає активних дій, зате цілком підходить для планування проєктів на кілька років вперед. Порада місяця – зберігати спокій в будь-якій незрозумілій ситуації: час для роздумів Рибам знадобиться.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Початок року обіцяє Овнам глобальні зміни в житті. Можуть трапитися несподівані події, і зірки рекомендують проявляти гнучкість і не відмовлятися від запропонованих пропозицій, навіть якщо ті здаються нездійсненними. У підсумку все обернеться для Овнів якнайкраще.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Для багатьох Тельців січень буде дуже вдалим місяцем. Саме в цей час сформується фундамент для розвитку нового проєкту, також може зрости рівень експертності або публічності. Народжені з 20 до 25 квітня особливо прагнутимуть до змін у професійній сфері, і зірки їм посприяють.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

У перший місяць нового року ймовірна поява нової пасії або відкритий прояв симпатій до Близнюків від абсолютно несподіваних персон. Разом з тим зажадають рішення раптово виниклі побутові та фінансові питання. Головне цього місяця – прорахувати всі можливі варіанти, а тоді вирішувати.

РАК, 22 червня – 22 липня

На початку року багатьох Раків чекають знайомства з цікавими людьми і зустрічі з давніми приятелями, які можуть нагадати про забуті почуття і торкнутися приємних спогадів. Ближче до кінця січня сентиментальність поступиться місцем прагматичності і Раки відчують потужний приплив енергії і бажання активно діяти.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Для багатьох Левів початок року буде дуже спокійним – у порівнянні з тим же періодом минулого. Це чудовий час для відновлення своїх ресурсів, відпочинку та релаксу. У розслабленому стані можуть приходити цікаві ідеї, але зірки радять продумати все до дрібниць, а вже тоді братися до справи.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Новий рік для Дів розпочнеться з руху і багатозадачності, тому дотримання режиму праці та відпочинку – обов'язкова умова успіху в січні. Деяким представникам знака доведеться переглянути свої цінності – в результаті з'являться нові бажання і прагнення, які і стануть основною темою цього року.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Більшість представників знака в січні насолоджуватимуться повною гармонією з собою і зовнішнім світом. Але у декого може виникнути відчуття застою, і, щоб його позбутися, доведеться попрацювати. Додати життю барв допоможе регулярне спортивне навантаження.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Творчий підйом, який відчуватимуть Скорпіони в січні, відіб'ється навіть на простих домашніх справах. Хтось проявить таланти в приготуванні вечері, а хтось з особливим смаком декорує своє житло. Для підтримання гарного настрою зірки радять Скорпіонам урізноманітнити життя насиченою культурною програмою.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Початок року обіцяє багато зустрічей, теплих вечорів у колі рідних і близьких, приємних бесід і дружніх вечірок. Стрільців, народжених до 12 грудня, може потягнути на пригоди і в подорожі – поїздка на гірськолижний курорт з приятелями або родиною стане чудовим варіантом проведення дозвілля.

Текст: Міла Шакун @milashakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.