До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: вересень 2020

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Моніка Беллуччі народилася 30 вересня 1964 року
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

На початку осені зросте кількість непростих робочих і професійних завдань, обставини потребуватимуть максимальної дисципліни й зосередження уваги. Той, хто зуміє відокремити термінове від важливого й розумно витрачатиме час, вже наприкінці місяця отримає чудові результати.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

Нетворкінг, лекції, спілкування в спільнотах, навчання, переговори в zoom стануть звичними цієї осені. Вересень сприяє роботі над собою, підвищенню кваліфікації, отриманню нових компетенцій. Тільцям, які мріють опанувати новий різновид діяльності, випаде така змога.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня — 21 червня

Неабиякий шанс отримати цікаву пропозицію й узяти нову висоту у своїй діяльності, зі сходинки "професіонал" ступивши на рівень "експерт". Обставини допомагатимуть у втіленні найсміливіших ідей. Єдине побажання зірок — розподіляти сили, щоб не вигоріти емоційно.

РАК, 22 червня — 22 липня

Разом з осінню настане важливий етап. Випаде змога почати все із чистого аркуша в тій сфері, де щось пішло не так. Ґрунтуючись на отриманому досвіді й зроблених висновках, можна буде сформувати нові цілі. Або ж дійти розуміння, що час завершити проєкт.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Вересень обіцяє втішити новими стосунками — як романтичними, так і діловим партнерством. Випаде шанс показати себе з кращого боку, продемонструвати таланти, а може й у прямому сенсі вийти на сцену — у будь-якому разі, порція оплесків буде гарантована.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Попереду дуже продуктивний місяць. Сприятливо вирішаться питання з нерухомістю, юридичні позови й бюрократичні процедури нарешті завершаться, і результат справи виявиться позитивним. На деяких представників знака чекає заслужене підвищення або надбавка до зарплати.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

Обставини спонукатимуть до активних дій та ухвалення рішень — передусім це зачепить професійну сферу. Черговий запропонований проєкт — зі складнішими обов’язками й на серйозніших умовах — може стати початком нового кар’єрного злету.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Перший осінній місяць доведеться прожити в режимі підвищеної багатозадачності, щоб встигнути всюди. Крім того, гороскоп обіцяє багато цікавих знайомств. Для зустрічей потрібно буде викроювати хвилини в щільному графіку, але воно того варте: у майбутньому нові люди можуть виявитися дуже корисними.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Тема фінансів може стати ключовою цього місяця. Імовірна поява додаткового заробітку, але чи стане він постійним, залежить від зусиль конкретного представника знака. Не бракуватиме і любовних перипетій: на когось очікують нові стосунки, а хтось узаконить наявні.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

На початку осені не завадить відпустка на кілька днів — щоб відпочити, розвіятися й вже до середини місяця бути готовим до нових досягнень. У вересні зірки рекомендують подбати про себе — і зробити фізичні навантаження обов’язковим елементом режиму дня: вони допоможуть акумулювати енергію.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

Осінь, імовірно, почнеться якимось сюрпризом, але далі все піде за наміченим планом. Вересень може стати дуже продуктивним місяцем, підсумки якого здивують як конкурентів, так і партнерів. Однак уже наприкінці місяця, імовірно, доведеться обстоювати свої погляди й переконання перед більшістю.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Попереду спокійний місяць без глобальних змін. Це прекрасний час для планів, розширення горизонтів і польоту фантазії. Затьмарити вересень може хіба що зайве емоційне сприйняття дійсності. Не варто брати те, що відбувається, занадто близько до серця.

Текст Міли Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.