До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: вересень 2019

Щомісяця Vogue UA розповідає, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Моніка Беллуччі народилася 30 вересня 1964 року
ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

У вересні Діви, які мріють про міцні відносини, можуть зустріти свою другу половинку. Але і тих, хто вже в парі, чекають справжні несподіванки. Любовні трикутники, службові романи і таємні шанувальники будуть джерелами незабутніх емоцій. Під впливом планет і самі Діви стануть більш кокетливими і велелюбними.

Реклама
ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

На представників цього знаку з усіх боків можуть посипатися непрохані поради та коментарі. Щоб мінімізувати цей потік, зірки рекомендують планувати всі справи заздалегідь, зважувати кожне рішення і не діяти імпульсивно. Раціональність – запорука успіху в вересні.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Багато Скорпіонів поринуть з головою в домашні клопоти: облаштування власного простору стане свого роду медитацією і надихне на активні дії в інших сферах життя. Для деяких представників знаку актуальною стане тема фінансів: суми прибутків або витрат можуть разюче змінитися.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Стрільцям таланитиме: у вересні вони не раз опиняться в потрібний час у потрібному місці. Під впливом планет комунікабельність, відкритість і безпосередність зашкалюватимуть, а кількість корисних знайомств збільшиться в рази. Стрільці блискуче впораються з багатьма справами в режимі багатозадачності.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Цього місяця в житті Козерогів можливі глобальні зміни. Найімовірніше, вони торкнуться роботи, але і погляди на життя можуть кардинально змінитися. Це чудовий період для особистісного зростання і виходу на нові рубежі, шанс, яким варто скористатися. Інакше – сценарій все одно зміниться, але на користь когось іншого.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Зірки сприяють всім починанням. Якщо зважитися на перший крок складно, варто звернутися по допомогу і підтримку до друзів, колег і партнерів. Слушні поради, думки з боку, участь моральна і фінансова – будуть найкращими аргументами на користь того, що задумане не варто відкладати.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

У вересні всі спроби прискорити темп життя не дадуть очікуваного результату – зірки радять плисти за течією і не чинити опору. Багатьом Рибам захочеться зайнятися самоаналізом або попрацювати з психологом. Цей місяць хороший для складання планів на майбутнє – тих, які почнуть втілюватися найближчим часом.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Темою місяця для багатьох представників знаку стане особисте життя. Овнам буде до снаги вирішити давні суперечки і налагодити відносини навіть з тими близькими людьми, з якими давно не було контакту. Активність в цьому напрямку вітається, а ось в інших сферах життя зірки рекомендують зайняти позицію спостерігача.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Тельців чекає спокійний і гармонійний місяць, наповнений романтикою і творчістю. Багатьом захочеться створити щось прекрасне своїми руками – нове хобі може стати улюбленим заняттям і навіть справою всього життя. Політ фантазії обмежувати не слід: завдяки йому можна дізнатися про себе багато нового.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Як би не планували Близнюки своє життя в вересні, світ змушуватиме їх діяти експромтом. Зате в режимі форс-мажору багатьох навідають гарні ідеї. У тих, хто ризикне обміркувати найбожевільніші варіанти нових проєктів, зовсім скоро з'явиться змога реалізувати їх.

РАК, 22 червня – 22 липня

У вересні Раків чекають приємні сюрпризи – від дрібних подарунків, хороших знижок і бонусів до несподіваних премій і виграшів. Обставини сприятимуть новим починанням і ініціативам, але без докладання зусиль зі свого боку на значні результати розраховувати не слід.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Баланс і гармонія – ось до чого Левам потрібно прагнути у вересні, щоб зберегти енергію. Багато представників знаку будуть готовими працювати без перерви, щоб встигнути якомога більше. Але гороскоп рекомендує не відкладати відпочинок на потім: гарячими турами точно варто скористатися.

Текст: Міла Шакун @milashakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.