До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: квітень 2019

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Вікторія Бекхем народилася 17 квітня 1974 року
ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Глобальні зміни не передбачені, але нудні рутинні справи зажадають від Овнів максимальної концентрації. Середина місяця – ідеальний час, щоб зайнятися своїм здоров'ям. Ближче до третьої декади можна захопитися навчанням: будуть це курси іноземної мови чи майстер-класи з приготування пасти – неважливо, головне – отримувати задоволення від процесу.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Квітень обіцяє бути динамічним і емоційно насиченим. Тельцям варто проявити стриманість не тільки в особистих, а й в робочих відносинах. Деяких може потягнути на пригоди. Всю другу половину місяця багатьох супроводжуватиме удача. Ймовірні фінансові надходження, подарунки або повернення боргу.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

У квітні у багатьох Близнюків все піде не за планом, але це не привід засмучуватися: варто довіритися долі – і все складеться якнайкраще. Поза зоною комфорту можна отримати безцінний досвід. Можливо, події цього місяця кардинально змінять погляди Овнів на принципово важливі питання.

РАК, 22 червня – 22 липня

Початок місяця буде схожий на затишшя перед бурею, тому треба встигнути насолодитися тихими вечорами, присвятити час собі. Друга половина квітня, навпаки, обіцяє бути дуже активною: телефон розриватиметься від дзвінків, друзі захочуть терміново зустрітися, а на роботі з'являться невідкладні справи, які, швидше за все, зажадають присутності в офісі у вихідні дні.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Левам вдасться все, за що б вони не взялися. Квітень – ідеальний для запуску нових проектів, робочих ініціатив і публічних виступів. Чим оптимістичнішим буде настрій, тим більше нових цікавих людей з'явиться в оточенні, і хтось із них незабаром може стати хорошим другом.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

На початку квітня Діви можуть розраховувати на невелику відпустку. Тих, хто добре попрацював минулого місяця, результати будуть радувати і мотивувати не кидати розпочату справу. Місяць багатий на цікаві зустрічі і знайомства, які можуть привести до романтичних відносин.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

У квітні Терезам доведеться проявити ініціативу: можливостей і пропозицій буде багато, залишиться тільки вибрати ті, що цікавлять, – і рухатися вперед. Ймовірні несподівані зміни в житті, які в підсумку виявляться приємними. Третя декада, швидше за все, буде емоційно насиченою; варто захистити себе від зайвих стресів і переживань.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

У квітні Скорпіони будуть захоплені самоосвітою, духовним розвитком і психологічними практиками. Головне – робити тільки те, що подобається. Внутрішні зміни приведуть до зміни соціального статусу. Можливо, комусь запропонують підвищення, а комусь – руку і серце.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

У квітні у багатьох Стрільців проявиться інтерес до творчості і мистецтва, а можливо, з'явиться нове хобі, яке допоможе впоратися з хвилею апатії і рефлексією. Ймовірно, виникне непорозуміння у сім'ї, в сердечних відносинах ймовірний період охолодження і відстороненості, але це тимчасове явище.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

У квітні Козероги будуть завантажені роботою і ні на що інше часу не залишиться. Але такий режим багатьом сподобається: за що б вони не взялися, все у них у руках горітиме. Оточення спробує вписатися у графік завантажених Козерогів, але – безрезультатно.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Справи і важливі зустрічі перетечуть на другу половину місяця. Багато в цей момент можуть подумати, що весь світ проти них, але до другої декади квітня все почне повертатися на свої місця. Уваги потребує побут: у когось попереду – ремонт, у когось – заміна побутової техніки. Для великих покупок підійде останній тиждень місяця.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Квітень обіцяє бути спокійним. Енергію краще витратити на складання планів і генерацію ідей. Ближче до кінця місяця у деяких Риб з'явиться можливість реанімувати відносини або відновити колись втрачені. Останні дні місяця можуть виявитися метушливими: можливі позапланові відрядження або додаткове навантаження на роботі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.