До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У заміському готелі SHELEST триває літній сезон

Від старту літнього сезону в готелі SHELEST минув місяць. Згадуємо, як у готелі зустрічали літо, і надихаємось на продовження теплого сезону.

Святкова вечірка на честь початку літнього сезону відбулася в готелі SHELEST на початку червня, знудьговані без активних заходів гості прибули на неї вчасно, попри завантажений п'ятничний трафік. Гостей зустрів прикрашений великими білими кульками басейн головна фотозона заходу і численні розваги.

Реклама

Музичний репертуар тішив слух: на розігріві звучав класний діджей-сет, після якого гості танцювали під хіти групи TVORCHI і хедлайнера вечора Івана Дорна.

Гастрономічний бік вечірки здивував гостей легкістю і новинками. Так, головною стравою вечора став "Пад Тай" від шеф-кухаря SHELEST. Гості затишно розташовувалися в зоні відпочинку і насолоджувалися атмосферою вечора.

Крім їжі, коктейлів і музики гості вечірки зустрічали літо, катаючись на електробайках, робили світлини на пам'ять у фотобудках, вивчали мистецтво плетіння косичок, приміряли прикраси, створювали затишок зі свічками, дивилися фільми в кінотеатрі просто неба і брали участь у конкурсах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.