До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У готелі BURSA пройде незвичайна новорічна вечірка

Готель BURSA пропонує цю новорічну ніч на Марсі. 31 грудня гості, які прийдуть на захід, зможуть відчути себе учасниками міжгалатичної подорожі: послухати незвичайну музику, познайомитися з артпроєктами молодих художників на тему космосу й на кілька годин перенестись на іншу планету.

"Вечірка BURSA NY NIGHT: ZERO COORDINATE — місце, де опівночі можна почати все заново, — кажуть організатори вечора. — Запрошуємо вас увійти в 0° — нульову координату, з якої можна почати відлік. Ми пропонуємо спробувати космічну їжу й напої в нашому ресторані Supra, вирушити в артподорож у готельні номери, послухати марсіанську музичну програму в Parakalo Bar, поділитися своїми відчуттями у конференц-залі під час VR-досвіду, усамітнитися в Kino42 і перенестися в інший вимір через hyperloop на терасі бару 1818 року".

Реклама

Під час вечірки буде представлено артпрограму медіахудожників, які створять свої версії марсіанського побуту та аналогових об'єктів. Ці артпроєкти вплинуть на всі органи почуттів гостей — обіцяють організатори новорічної вечірки у BURSA.

Музична програма:

Lust For Youth (ДК) live
Megaphonim (IL) live
Middle Sky Boom (IL)
Oqbqbo (DK)

Придбати квитки можна за посиланням

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.