До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ukrainian Women in Vogue: Іванна Сахно

Журнал Vogue UA за підтримкиSymbolвипустив книгу Ukrainian Women in Vogue. Вона присвячена українським героїням, які з’являлися на шпальтах нашого журналу. Моделі й художниці, письменниці й спортсменки, музикантки й дизайнерки, балерини й засновниці благодійних фондів. Кожна з них — сильна особистість, яка має свій стиль, надихає власним прикладом і гідно представляє Україну на міжнародній арені. У спеціальних інтерв’ю для vogue.ua героїні міркують про баланс між кар’єрою і сім’єю, публічність і власне розуміння щастя. Цього разу читайте інтерв’ю з Іванною Сахно.

Як Ви вважаєте, балансувати між кар’єрою й особистим життям сьогодні важче, ніж раніше, чи в наш час нескладно встигати все?

Реклама

Для мене кар’єра та особисте життя є одним цілим, вони доповнюють одне одного. Я не знаю, як це було раніше, адже мені 22. Мій творчий розвиток стоїть у пріоритеті перед якимись іншими захопленнями й охоплює не тільки кар’єрний ріст, але й духовний.

Вимога "бути найкращою в усьому", яку суспільство висуває до сучасної жінки, заважає Вам жити власним життям чи, навпаки, спонукає прагнути нових успіхів?

Я не маю потреби "бути кращою в усьому", я маю потребу у самовираженні й самореалізації. Це те, що змушує мене рухатися вперед. Я вважаю, що не має сенсу бути найкращою в усьому, є сенс бути найкращою версією самої себе. Ми народжуємось індивідуальними й саме цю індивідуальність треба розвивати та вдосконалювати.

Чи легко бути в центрі уваги? Як Ви даєте собі раду з публічністю?

Я розумію, що публічність — це частина професії, яку я обрала для себе. Я ніколи не використовую її для особистого життя, але вона дає змогу говорити про важливі речі вголос і є платформою для спілкування з більшою кількістю людей. Обтяжлива вона чи ні? У кожної монети є дві сторони — інколи публічність працює на тебе, інколи проти.

Як Ви знаходите час лише для себе, і чому його присвячуєте?

Я не шукаю якогось особливого часу для себе. Мої захоплення й спілкування з друзями закономірно переплітаються з творчістю.

З чого складається Ваше щастя і чи є щось, чого бракує для нього?

Головне — це жити в згоді із собою й мати мотивацію для всього, що робиш. Щастя — річ миттєва і не є ціллю. Коли робиш правильні кроки, то почуваєшся щасливим. Отже, щастя — це лакмус на правильні вчинки.

З ким із жінок — сучасниць або історичних персонажів — Ви хотіли б поспілкуватися щиро й відверто? І про що була б ця розмова?

Відверто кажучи, я так вдячна за жінок, які мене оточують у житті, що відчуваю — моє пізнавання їхнього життєвого досвіду є невичерпним. Якщо реально подумати, з ким би я ще хотіла зустрітися, то це Мішель Обама й Марша П. Джонсон. До кожної з них персонально я маю багато запитань.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.