До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ученому світ: 5 захопливих онлайн-курсів на час карантину

Захопливий курс про модний стайлінг від фешн-стилістки Люсінди Чемберс, історія мистецтв Оксфордського університету й безоплатний курс одного з найуспішніших українських маркетологів Андрія Федоріва — Vogue.ua вибрав п’ять онлайн-курсів, які зроблять ваш карантин справді продуктивним.

Курс про модний стайлінг Люсінди Чемберс на BOF

Уже 36 років редакторка й стилістка Люсінда Чемберс на передовій моди. Вона пропрацювала 25 років як директорка моди Vogue UK: знімала з найкращими фотографами — Патріком Демаршельє, Ніком Найтом і Паоло Роверсі; тісно співпрацювала з модними домами Marni, Prada, Jil Sander і Chanel, консультуючи стосовно колекцій і реклами. На навчальній платформі видання Business of fashion можна прослухати її платний конкурс про модний стайлінг і світлини в глянці. Він зацікавить як професіоналів моди, так і позаштатних стилістів, які працюють над своїм портфоліо, а також студентів, які хочуть зміцнити свою освіту за допомогою прикладів з реального життя. Весь курс триває 11 годин, містить 10 модулів, а у фіналі ви отримаєте сертифікат BoF Education, який з гордістю прикріпите до свого портфоліо. Усі, хто вже прослухав курс Чемберс, пишуть, що він страшенно захопливий, а завдяки чарівності Люсінди здається, що ти перебуваєш поруч із нею в одній кімнаті.

Реклама
"Історія мистецтв" Оксфордського університету

У подкастах Apple легко знайти цей курс — він один з найпопулярніших. History of art — це 50 захопливих випусків про мистецтво від одного з найкращих у світі університетів. "Історія мистецтва в Оксфордському університеті ґрунтується на давній і глибокій традиції, — розповідають творці курсу. — На кафедрі історії мистецтв працюють понад 50 наукових співробітників, які знають про все, від середньовічної європейської архітектури до сучасного китайського мистецтва". Курс довгий і повільний, його можна вмикати вдома паралельно з іншими справами — і насолоджуватися.

Coursera

Coursera — одна з найпопулярніших у світі платформ для масової онлайн-освіти, яку заснували професори інформатики Стенфордського університету. 13 березня команда Coursera дала доступ до 3800 курсів, які читають викладачі найпрестижніших університетів і найуспішніших кампаній — це Єльський університет, Університет Лондону, Google, Intel та інші. Все абсолютно безоплатно. Ідея цієї ініціативи: дати доступ до знань людям у всьому світі в непрості часи. Можна вибрати лекторій з тієї сфери, що вам цікавіша чи потрібніша в перспективі: здоров’я, бізнес, технології, мистецтво й гуманітарні дисципліни, і навіть інженерна справа. Насамперед Coursera Campus призначена для студентів і допоможе замінити їм повноцінне навчання.

Prometheus

Prometheus — найпопулярніший в Україні проєкт безоплатної онлайн-освіти для всіх і кожного. Його ідея — зробити лекції найкращих викладачів України та світу доступними для широкої аудиторії. Англійська мова для бізнесменів і журналістів, дизайн-мислення, громадський активізм, вміння вести ефективний діалог, медіаграмотність і навіть курс про обмін вуглеводів — Prometheus пропонує практичні й зрозумілі курси. 18 березня на платформі стартує архіактуальний курс "Коронавірусна інфекція: факти проти паніки", його читає кандидат медичних наук, імунолог Федір Лапій.

Тато бренда від Fedoriv Agency

Андрій Федорів — успішний український маркетолог і підприємець, засновник маркетингового агентства FEDORIV. Його курс із просування брендів Brand Father ("Тато бренда") записаний ще 2016 року й раніше був доступний тільки під час офлайн-зустрічей з Андрієм або його можна було купити. З 16 березня весь курс доступний безоплатно на Youtube. У першому відео Федорів відповідає на запитання про те, що таке бренд, хто відповідальний за бренд бізнесу, і як може допомогти криза? Нові серії з’являтимуться до кінця березня — щодня в будень о 17.00.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.