До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У принца Чарльза підтвердили коронавірус

Епідемія коронавірусу і далі крокує планетою. За повідомленнями SKY NEWS, позитивний результат підтвердили в 71-річного принца Чарльза, який зробив тест після виявлення слабких симптомів коронавірусної інфекції. Пройшла тест і його дружина герцогиня Корнуольська, якій 72 роки. Її результат виявився негативним. Нині королівське подружжя перебуває на самоізоляції в Шотландії й, за словами своїх представників, почувається нормально. Неможливо визначити, де відбулося зараження, оскільки останнім часом принц відвідував чимало публічних заходів.

Принц Чарльз

Нагадаємо, нещодавно COVID-19 було виявлено в 79-річного іспанського співака Пласідо Домінго, а також у продюсера Харві Ванштейна. До того ж останній, найімовірніше, заразився ним у лікарні, куди його доставили під час тривалого судового процесу. Є зірки, які вже вилікувалися. Серед них актор Том Хенкс із дружиною й актриса Ольга Куриленко.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.