До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Sexual Healing: як проходять голлівудські секс-вечірки

18 травня в Києві відбудеться таємна вечірка голлівудського секс-клубу SNCTM. Ретельно відібрані учасники, строгий дрес-код, безпрецедентні заходи конфіденційності її важливі атрибути. Засновник та ідеолог проекту Деймон Лоунер розповів vogue.ua, що потрібно знати про SNCTM.

Формат секс-вечірок, як у фільмі Стенлі Кубрика "Із широко заплющеними очима", придумали в Голлівуді; там же і провели перші гучні сесії. З тих пір минуло шість років, слава про SNCTM поширилася далеко за межі США. Netflix зняв про проект документальний серіал; серед членів клубу числиться Гвінет Пелтроу; вечірки стали виїзними. Нова відбудеться 18 травня в Києві, в місці, яке тримають у секреті. Вхідний квиток коштує від $2500. Чому вечірки SNCTM викликають такий ажіотаж, і наскільки формат виправданий в епоху фемінізму і #metoo, розповідає ґрунтовно засновник проекту Деймон Лоунер.

Реклама
Деймон Лоунер
Про те, чому секс-вечірка – не ностальгійний формат

"Не думаю, що секс якось корелює з часом, адже секс – невід'ємна частина людської натури. Він завжди буде частиною нашого життя. Як і свобода, яка є найвищою цінністю людини. Наші заходи тому і користуються таким попитом – вони є місцем, де культивують ці дві базові потреби. Якби ми були чеснішими з собою і частіше зізнавалися собі у своїх бажаннях, заходів на зразок наших було б більше".

Деймон Лоунер
Про те, чи впливає феміністський рух на формат вечірок

"Часом мені здається, що деякі з нас це забувають, але взагалі-то жінки люблять секс так само, як чоловіки. Скажу більше, на наших заходах жінки поводяться активніше від чоловіків. Безпека — наше першочергове завдання, і нам вдалося створити атмосферу, у якій дівчата почуваються повністю захищеними, а тому роблять все, що захочуть. З першого дня заснування SNCTM і ось уже майже сім років наше золоте правило: завжди треба питати згоди перш, ніж щось зробити. "Чи можна до вас доторкнутися?", "Чи можу я поцілувати вас?", "Приєднуйтесь до нас" — якщо ви чогось хочете, ви повинні це озвучити. Якщо це правило порушене, гостя позбавляють членства в клубі і відразу видаляють з заходу. Гроші назад він, зрозуміло, не отримує. Подібні ситуації рідкісні, але за роки існування клубу я проробляв таке неодноразово. Будь-який чоловік, який хоче приєднається до SNCTM, повинен поважати жінок і їхні бажання".

Про те, чого більше в SNCTM – еротики, пошуку гострих відчуттів чи власне сексу

"Еротичне шоу, розвага, пошук гострих відчуттів, секс – вечірки SNCTM вміщають все перераховане. Перш за все, це місце, де можна експериментувати і бути повністю вільним. Хочете сексу з кимось із гостей? – Отримайте дозвіл цієї людини і насолоджуйтеся. Хочете сексу з трьома дівчатами і кількома хлопцями? – Давайте, не стримуйте тебе. Наші вечірки – це місце, де можна досліджувати свою сексуальність. Разом з тим активна участь не є обов'язковою. Можна всю ніч просто спілкуватися з іншими гостями, пити коктейлі і дивитися наші імерсивні еротичні вистави. Беруть участь у них актори, які можуть взаємодіяти з глядачами: шепотіти щось на вухо, торкатися до них. Це для того, щоб гості налаштувалися на правильний лад і розкріпачилися. Я не проти проституції – кожен може робити, що хоче. Але це не має нічого спільного з SNCTM. Не думаю, що хтось погодився б платити такі гроші за членство в клубі заради доступу до повій".

Про атмосферу секс-вечірок SNCTM

"Інформацію про місце проведення гості отримують лише за кілька годин до початку, щоб не було випадкових людей. А щоб не було черг, як у клубах в очікуванні перевірки охорони, ми проводимо попередні зустрічі – розповідаємо про наші правила, пояснюємо, як все влаштовано, відповідаємо на запитання. На самому заході панує абсолютна свобода при цілковитій безпеці і конфіденційності. Всі гості занурюються в атмосферу таємної секс-спільноти з характерними ритуальними атрибутами і перформансами. Протягом усієї ночі гості можуть спостерігати за імерсивними перформансами і навіть брати участь у них – надається безмежна свобода для реалізації сексуальних експериментів. При цьому можна залишатися спостерігачем: ніхто ні до чого не зобов'язує. Залежно від міста ми починаємо о 9 або 10 вечора і закінчуємо о 5-6 ранку. Зважаючи на відгуки гостей, варто було б довше".

Про забезпечення режиму конфіденційності

"У нас є ряд правил, що стосуються конфіденційності. Якщо ми дізнаємося, що хтось із гостей поширює інформацію про те, кого бачив на заході, його назавжди виключають з клубу. Наша охорона уважно стежить за тим, щоб у межах вечора не відбувалися зйомки: до початку заходу ми перевіряємо майданчик на наявність будь-яких камер і пристроїв для записування, на період вечора у гостей вилучають телефони. Зйомка заборонена навіть для внутрішнього користування нашої організаційної команди".

Про дрес-код

"Для мене важливий естетичний аспект заходу, тому я ввів суворий дрес-код – black tie. Всі дівчата повинні бути в вечірніх сукнях або спокусливій спідній білизні, чоловіки – в смокінгах і метеликах. Такий безкомпромісний дрес-код був не завжди. Зобов'язати всіх приходити в смокінгах вельми непросто, але мені дико не подобалося спостерігати за чоловіками в костюмах. Тепер, якщо хтось приходить не в смокінгу, він не потрапляє на вечірку. Також всі гості повинні заходити на захід у масках. Якщо протягом вечора вони захочуть їх зняти – це їх право. Але вечір повинен починатися за законами маскараду".

Про коло запрошених

"На наші заходи приходять як пари, так і люди, відкриті до нових знайомств. Всього збирається до 100 гостей, три чверті з яких – дівчата. Як я говорив раніше, для мене дуже важлива естетика, а привабливі і інтелігентні дівчата додають заходу краси. Саме тому дівчата на наш вечір можуть потрапити безкоштовно, за умови, що вони детально заповнять анкету на сайті і прикріплять посилання на свої соціальні мережі. Всі американські заявки я відбираю особисто, мої партнери відповідають за відбір гостей з України. Гостей зі Штатів на захід у Києві я також запрошую особисто".

Про відбір гостей

"Все починається з оформлення заявки на сайті; для Києва вже є окрема версія – snctmua.com. При заповненні форми доведеться відповісти на ряд запитань. У неї входить ряд типових, на зразок імені і роду діяльності, але є і не такі звичайні: наприклад, прохання описати фантазії, які хотілося б втілити в життя. Також ми дивимося на зовнішність людини, тому просимо надіслати фото. Не приховуватиму, для мене важливо, який вигляд має людина, але вирішальну роль визначають відповіді в анкеті. Якщо я і мої партнери розуміємо, що ви гармонійно доповнюєте сформовану SNCTM-спільноту, ви переходите до наступного етапу – до співбесіди.

Співбесіда – завжди тет-а-тет зустріч. У Києві співбесіди проводять мої партнери. У ході бесіди ми розповідаємо про захід, про правила й етикет, відповідаємо на всі запитання, що цікавлять гостя. В кінці зустрічі, якщо кожна зі сторін розуміє, що їй підходять усі обумовлені пункти і нюанси, гість може зробити оплату і отримати свою карту-ключ".

Про те, чи потрібен парам досвід SNCTM

"SNCTM створювали як місце, де пари, як і люди без половинки, можуть почуватися досить комфортно і розкуто, щоб зізнатися собі у своїх же бажаннях. Важливо зрозуміти, що не в сексі вся суть наших заходів. Суть у тому, щоб зрозуміти, чого ми дійсно хочемо. Щоб намацати фантазії, які приховуємо від інших або в яких боїмося зізнатися самим собі. SNCTM – це красиве і надійне місце, де такий внутрішній пошук легко почати. Клуб існує для того, щоб допомогти перейти цим фантазіям у практичну площину".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.