До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші предмети для дому цієї весни

Витончені аксесуари Cartier, канцтовари Off-White, свічки з ароматом овочів Loewe: в цьому сезоні модні Доми приділяють особливу увагу колекціям для домашнього затишку.

Колекція предметів для дому Cartier

<b>предметы для дома_карьте</b>

Реклама

Немає нічого незначного — важливо все, що нас оточує. Зберігаючи вірність цій думці, ювелірний Дім Cartier випускає нову колекцію Objects and Accessories як ніколи вчасно: пандемія все ще змушує нас проводити переважну частину часу вдома. Скриньки для коштовностей, кашемірові пледи, вази і аксесуари для дитячої — все однаково цінне. Серед найцікавіших предметів колекції Objects and Accessories — фарфоровий піднос для дрібниць з фірмовою символікою, а також нотатники і папір, отриманий з екологічно добутої деревини.

Колекція доступна в київському бутіку Сartier

Посуд Le Jardin du Palais французького бренду Gien

<b>предметы для дома_gien</b>

Нова колекція посуду Le Jardin du Palais на вашому обідньому столі створить відчуття, що ви з'їздили в подорож і привезли цей чарівний посуд звідти. Тарілки, прикрашені пишними і екзотичними рослинами, упереміш з мотивами з давніх казок. До слова, фаянс Gien випускається у Франції з 1821 року, і знаходиться в колекціях Лувру і Версаля.

Можна придбати в салоні сучасного сервірування TWLV

Домашня колекція Вірджіла Абло для Off-White

<b>предметы для дома_off_white</b>

Халати, подушки, постільна білизна, гребінці, шезлонги, шпалери і канцтовари увійшли до другої домашньої колекції Вірджіла Абло для Off-White. Вона містить 80 предметів для кухні, вітальні, ванної кімнати, спальні і кабінету, кожен з яких прикрашений впізнаваною графікою Off-White — колами, стрілками і зображеннями долонь. Дизайнер стверджує, що речі суперфункціональні і схожі на ті, що знаходяться в його власному домі.

Аромати для дому Loewe Home Scents
Cвічка з есенцією плюща у фаянсовій посудині ручної роботи

Нова колекція ароматів для дому Loewe Home Scents — джерело незвичайного ольфакторного досвіду. В основі кожного з 11 ароматів — есенції овочів і трав, вирощених спеціально для Loewe: є свічки з ароматом томата, коріандру, буряка, лакриці, ялівцю. Креативний директор Loewe Джонатан Андерсон говорить, що колекція нагадує йому про дитинство і подорожі. Крім свічок, у лінійці — свічники, ароматизатори і дифузори з ротанґу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.