До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З бульбашками в келиху: сімейна вечеря Тимура Мірошниченка

Створити своє ідеальне свято легше, ніж здається. І цього року хочеться, щоб найпам’ятніші події були по-справжньому особливими й теплими, незалежно від формату — чи це сімейна вечеря, чи зустріч із подругами або галаслива вечірка з друзями. Разом з Artwinery ми вирішили нагадати, як важливо в цей час наповнювати себе приємними емоціями, не забуваючи, що ми самі ковалі свого щастя. Новим героєм нашого проєкту став телеведучий Тимур Мірошниченко, який запросив нас стати свідками затишної сімейної вечері напередодні новорічних і різдвяних свят. Разом з дружиною Інною вони розповіли нам про сімейні традиції, магію Нового року і, звісно, ігристе.

Про сімейні традиції...

Реклама

Тимур: На новорічні свята я завжди працюю, зокрема й у новорічну ніч. Навіть цього пандемічного року. Тому сім’єю ми святкуємо зазвичай 1 січня і робимо це кілька днів. Головна наша сімейна традиція — це велика сімейна вечеря, коли збираються всі-всі-всі — матері, батьки, бабусі, дідусі, діти й онуки. І я щасливий, що з кожним роком наш стіл стає дедалі ширшим.

Юрій: Сорочка, BARBA NAPOLI (tsum.ua); жакет, штани, все — LARDINI (tsum.ua); Алла: Сережки, сукня власність героїні; Марко: Сорочка, штани, все — H&M; шкарпетки власність героя; Інна: Чокер, ISABEL MARANT (theicon.ua); сукня, MAGDA BUTRYM (theicon.ua); Тимур: Жакет, штани, все — PAL ZILERI (tsum.ua); сорочка, BARBA NAPOLI (tsum.ua); краватка, LARDINI (tsum.ua); Валерій: Сорочка, PAL ZILERI (tsum.ua); штани, GIORGIO ARMANI (tsum.ua); ремінь, ANDERSON’S (tsum.ua); Мія: Сукня, колготки, шкарпетки, все — H&M
ARTWINE SEMI-SWEET

Новий рік для мене означає...

Інна: Ще із самого дитинства новорічна ніч — це найочікуваніша ніч. Всі метушаться, готують багато смачної їжі, хтось обов’язково прийде в гості, у домі панує галас і веселощі. До речі, я помітила, що з віком змінюється тільки одне — ти переходиш в категорію тих, хто метушиться трохи більше.

На Тимурові: Футболка, штани, все — H&M; шкарпетки власність героя На Інні: Сорочка, штани, все — H&M Марко: Сорочка, светр, штани, все — H&M; шкарпетки власність героя

Новий рік для мене не обходиться без...

Тимур: Для мене це свято неможливо уявити без тонни мандаринів і кількох літрів ігристого. Для мене це в принципі головні символи новорічних свят, крім ялинки. Але її ж неможливо з’їсти й випити (сміється).

Ігристе у мене асоціюється з...

Інна: Ігристе для мене — це символ перемоги. Завжди хочеться підняти келих, коли відбувається щось знакове і дійсно важливе.

У Новому році ми хочемо побажати...

Інна і Тимур: Дуже часто люди говорять, що "рік був важким" і у 2020-му із цим навряд чи хтось сперечатиметься, але забудьмо все погане й візьмімо в новий рік тільки найкраще, помноживши його на 21. Всім здоров’я і більше приводів для усмішок!

А для своєї передсвяткової вечері сім’я Мірошниченко вибирає преміальне ігристе ARTWINE SEMI-SWEET, яке витримувалося понад 36 місяців за традиційною класичною технологією Шампенуа. Воно має яскравий аромат і в ньому чітко відчуваються фруктові ноти стиглих груші та яблука, які органічно поєднуються з відтінками акації, аґрусу й ванілі. Смак напівсолодкого ігристого ARTWINE 36 освіжний з вираженим відтінком стиглого винограду. У фіналі він розкривається карамелевими тонами.

ARTWINE SEMI-SWEET

Нагадаємо, що компанія ARTWINERY є найбільшим у Східній Європі виробником ігристих тільки класичним методом Шампенуа, який передбачає витримку вина в пляшці. Саме завдяки цьому бульбашки, за які ми всі так любимо ігристе, утворюються натуральним способом. Це найдорожчий метод виробництва ігристого, що дає змогу досягти ідеального балансу смаку. Ігристі вина виробника неодноразово здобували визнання на міжнародних профільних конкурсах, а також дістали прихильність мільйонів споживачів.

DIRECTOR: Kirill Sulyga @ 5films

DOP: Bohdan Rohulskyi

PHOTOGRAPHER: Anya Dvorianets

CREATIVE DIRECTOR & PRODUCER: Marina Sandugey-Shyshkina

STYLIST: Anastasiia Yatsenko

STYLIST ASSISTANT: Liza Melkstina

MAKEUP: Vitalia

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.